• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.000 %-4.24
  • ETHERIUM 2.230 %-6.93
19°
1 ay önce Güncel

Yarı yarıya olan öğrenci indirimi, 30 yaş ve üzerindeki öğrencilere yüzde 10 olarak uygulanacak. İstanbulkart yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, '30 yaşından gün almış öğrencilere UKOME kararı ile belirlenen Tam İstanbulkart, Aylık Tam Mavi Kart ve Tam Aktarma bedellerinin yüzde 10 oranı kadar indirim uygulanır' şeklinde revizyon yapıldı. Bu kararla, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu ulaşımda indirim hakkı yüzde 10’a düşürüldü. Karar oy çokluğuyla kabul edildi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos tarihinde, saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Memurların maaşlarına yapılan zam oranları, öğretmenlerin tazminatlarına da yansıdı.

1 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Afyonkarahisar'da bu sabah saat 06.24'te 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İlk belirlemelere göre saha taramalarında olumsuz bir durum tespit edilmedi. Ancak yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sert ifadelerle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Sana ilk ve son kez cevap veriyorum" diyerek Özcan'ın söylemlerine tepki gösterdi.

1 ay önce Güncel

Çinli elektrikli otomobil devi BYD'nin Başkan Yardımcısı Stella Li, Türkiye'ye yapacakları 1 milyar dolarlık yatırım hakkında açıklamalarda bulundu. Manisa'da kurulacak tesiste 8 ila 12 modelin üretileceğini belirten Li, fabrikanın 12 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, eritme peynirinin kaşar peyniri olarak satışının engellenmesi ve tüketici menfaatlerinin korunması amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

1 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik faturalarını düzenli ödeyen mesken abonelerine yönelik önemli bir değişiklik için harekete geçti. Yeni taslak düzenlemeye göre, fatura ödemelerini 24 ay boyunca düzenli yapan aboneler, yeni aboneliklerinde güvence bedeli ödemeyecek.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 463 memur alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. KPSS 2024/1 tercih kılavuzunda yer alan ilana göre, TCDD bünyesinde çeşitli kadrolarda memur alımları gerçekleştirilecek. İşte detaylar ve başvuru şartları...

1 ay önce Güncel

TFF Başkan Adayı Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini duyurdu.