• DOLAR 33,97 %0.08
  • EURO 37,86 %-0.05
  • ALTIN 2.748,54 %0.08
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.392 %-3.1
  • ETHERIUM 2.371 %-3.3
20°
1 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, 16 Temmuz'da yapılacak Kabine toplantısına odaklandı. En düşük emekli maaşına yapılacak düzenlemeler için çalışmalar sürerken, kök maaşlara da düzenleme gelip gelmeyeceği merak konusu. Masadaki gündem maddeleri ve en düşük maaş için öne çıkan rakamlar hakkında detaylar...

1 ay önce Güncel

Hem ev sahiplerini hem de kiracıları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Avrupa'da uzun süredir uygulanan "Home Inspection" sistemi Türkiye'de de hayata geçiyor. Bu sistem kapsamında, araç muayenesi gibi konutlara da düzenli teknik muayene yapılacak ve bunun için belirli bir ücret ödenecek.

1 ay önce Güncel

2024-KPSS Lisans: Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

1 ay önce Güncel

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen şehirlerde şimdiye kadar 76 bin konutun teslim edildiğini belirterek, "İnşallah yıl sonuna kadar 200 bin konutumuzu 11 ilde teslim edeceğiz. 2025 yılına geldiğimizde deprem bölgesinde evine girmeyen tek bir afetzede kardeşimiz kalmayacak" dedi.

1 ay önce Güncel

MİT ve güvenlik güçlerinin İzmir'de gerçekleştirdiği "Kıskaç-21" operasyonunda, İzmir'deki "ASTERI" adlı tekneye düzenlenen baskında yurt dışına kaçmaya çalışan 10 şüpheli yakalandı.

1 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, bugün öğleden sonra şehrin batı ve güney ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış beklediklerini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye'de faaliyet gösteren iki Fransız okuluna gerekli şartları yerine getirmemeleri halinde Türk öğrenci kabul edemeyecekleri konusunda uyarıda bulundu.

1 ay önce Güncel

Kağıthane'de bir adam, eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından planlı bir saldırı sonucunda öldürüldü. Olay yerinde 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de gerçekleştirilen "Kıskaç-21" operasyonunda yurt dışına kaçmaya çalışan 10 şüpheliden 8'inin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olduğunu açıkladı.

1 ay önce Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle Türkiye genelinde noterler, bankalar ve Borsa İstanbul hizmet vermeyecek.