• DOLAR 34,01 %0.38
  • EURO 37,63 %0.24
  • ALTIN 2.707,34 %-0.56
  • BİST100 10.030 %-0.79
  • BITCOIN 57.700 %-2.04
  • ETHERIUM 2.450 %-2.43
28°
1 ay önce Güncel

Pakistan hükümeti, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu resmen "terörist" olarak tanıma ve uluslararası toplumu da aynısını yapmaya davet etme kararı aldı. Dawn gazetesinin haberine göre, bu tarihi karar, ülkenin başkenti İslamabad'da düzenlenen bir basın toplantısında duyuruldu.

1 ay önce Güncel

İsrail ordusu, Yemen'in Kızıldeniz kıyısındaki Hudeyde Limanı'nda İran destekli Husilerin askeri hedeflerine hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Ülkemizin finans sektöründe büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Önde gelen yedi banka, ATM hizmetlerinde köklü bir değişim başlatmak için güçlerini birleştirdi. Bu yenilik, işlem sürelerini hızlandırmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

1 ay önce Güncel

İzmir'de yaşayan 20 yaşındaki Cem Şahin, lenf kanseri tedavisi için kemik iliği nakline ihtiyaç duyuyordu. Türkkök tarafından uygun bir donör bulundu, ancak donör son anda vazgeçti. Bu beklenmedik karar, Cem Şahin'in hayatına mal oldu.

1 ay önce Güncel

Hakkari'de Nusret Mehmetoğlu (50), misafir olarak evine gelen babası Ahya Mehmetoğlu (77) ile tartışma yaşadı. Bu tartışma sonucunda Nusret Mehmetoğlu, babasını tabancayla vurarak öldürdü, kardeşi Lezgin Mehmetoğlu'nu ise ağır yaraladı.

1 ay önce Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Kurulu'nun aldığı kararla, tüm ilçelerde su fiyatlarına yüzde 446'ya varan oranlarda zam yapıldı. Türkiye genelinde büyük tepki çeken bu zam, vatandaşları adeta şok etti.

1 ay önce Güncel

Öğretmenlere verilmesi planlanan 7704 TL'lik ödeme bazı öğretmenlere yapılmayacak. Bu duruma neden olan etmenler neler? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Devlet Su İşleri (DSİ), 1274 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. DSİ bünyesinde çalışmak isteyenler için işte detaylar...

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, KKTC vatandaşı öğrencilerin Türk vatandaşı öğrencilerle aynı statüde değerlendirileceğini açıkladı. Bu karar, Cumhurbaşkanı'nın takdiri ve Erol Özvar'ın yazılı imzasıyla duyuruldu.

1 ay önce Güncel

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü kutlamalarına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kıbrıs'tan ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, "Kıbrıs'ın ikinci 50 yılına umutla girildiğini düşünüyorum ama yapılacak çok şey var" dedi. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile yemekte bir araya gelmelerinin sorulması üzerine konuşmanın içeriğinin tamamen Kıbrıs olduğunu söylerken KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na CHP heyetini havalimanında karşılamadığı için eleştiride bulundu.