• DOLAR 33,92 %-0.44
  • EURO 37,58 %-0.16
  • ALTIN 2.728,74 %-0.49
  • BİST100 10.058 %2.29
  • BITCOIN 58.637 %0.58
  • ETHERIUM 2.514 %1.99
25°
1 ay önce Güncel

İstanbul'da en fazla ihtiyacı bulunan öğretmen branşları açıklandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayımlanan Öğretmenlerin İkinci İl İçi Yer Değiştirme Duyurusuna göre, İstanbul ilinde yaklaşık 21 bin öğretmen açığı bulunuyor. İşte en fazla öğretmen açığı bulunan branşlar...

1 ay önce Güncel

Türkiye'nin deprem tehlike haritasının güncellenmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, Narlı fayı üzerinde başlatılan incelemelerde Doğu Anadolu Fayı'na bağlı yeni bir fay keşfedildi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) başkanlığında yürütülen çalışma, 2025 yılının sonuna kadar Türkiye'nin tüm aktif ve diri fay hatlarının kamuoyuyla paylaşılmasını hedefliyor.

1 ay önce Güncel

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 71 yaşındaki eşi Melek Başkan'ı boynu ve ayaklarından iple bağlayıp darp ettiği suçlamasıyla tutuklanan 50 yaşındaki Soner Başkan'ın savcılık ifadesine ulaşıldı. Başkan, ifadesinde eşinin kendisine "çingene" demesi üzerine sinirlendiğini ve onu bağladıktan sonra acı çekmesini izlediğini söyledi. Olay, 19 Temmuz'da Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen ihbarla ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

İş insanı Acun Ilıcalı ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, Yunan adalarından Mykonos'ta tatile çıktı. Çift, burada alışveriş yaparken Yunan basınına yakalandı. Ayça Çağla Altunkaya'nın denediği fakat almadığı montun fiyatı dudak uçuklattı.

1 ay önce Güncel

Fransa'da Olimpiyatlar öncesinde, ünlü Moulin Rouge yakınında bir Avustralyalı kadının beş erkek tarafından tecavüze uğraması skandalı yaşandı ve bu olayın Olimpiyatlar üzerindeki etkilerini önlemek için geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

1 ay önce Güncel

Mustafa Kodal, İYİ Parti'den istifa ederek Yalvaç Belediye Başkanlığı görevine tarafsız ve eşit hizmet amacıyla devam edeceğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Cuma hutbesini eleştirmesi üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı, hutbenin İslam'ın temel ilkelerini yansıttığını ve eleştirilerin üyelerini üzdüğünü belirtti.

1 ay önce Güncel

Bitlis merkezli 6 ilde gerçekleştirilen geniş çaplı bir operasyon kapsamında, sahte sağlık raporu düzenleyen ve bu raporlardan faydalanan toplam 98 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi beklenen yeni vergi paketi, yüksek ceza oranlarıyla iş dünyası ve tüketiciler üzerinde büyük mali yükler getirebilir.

1 ay önce Güncel

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, 2025 yılı sonuna kadar ekonomide ciddi sıkıntılar yaşanacağını belirtti. Temmuz ayında başlayan kemer sıkma politikalarının ekonomiyi soğuttuğunu ve kredi kartı harcamalarının düştüğünü ifade eden Aran, kredi riskinin artacağını ve batık oranlarının yükselmesini beklediğini söyledi. İşte detaylar...