• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.401 %-1.02
  • ETHERIUM 2.507 %-0.47
21°
1 ay önce Güncel

Kredi kullanarak konut satın almak isteyen vatandaşlar bankaların kapısını çalarken, bankalar masraf üstüne masraf kesmeye başladı. Deprem sigortası (DASK) ve damga vergisi gibi zorunlu masrafların haricinde, bankalar diğer tüm alanlarda uyguladığı ücret ve aracılık ettiği sigorta bedellerinde de fahiş oranlarda artışa gitti.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına talimatta bulunduğu kaydedildi. Erdoğan'ın, "Eskiden genel kurul sabaha kadar çalışır, öğleyin yeniden açılırdı. Yeni dönemin henüz bir yılı doldu. Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın" dediği öğrenildi.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son veriler ışığında, İç Anadolu’nun güneyi ve Akdeniz Bölgesi’nde kuvvetli sağanak yağış olacağı değerlendirilirken çok sayıda il için sarı kodlu uyarı verildi. İşte yurt genelinde hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, muvazzaf tabip subay, diş tabibi subay ve sağlık astsubayı kontenjanlarında Sağlık Bilimleri Üniversitesine (SBÜ) 31 öğrenci alımı yapılacağı belirtildi. İşte ilana yönelik detaylar...

1 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK'ın 61'inci kuruluş yıl dönümü etkinliğinde önemli açıklamalara yer verdi. Gelecek dönemde adımı atılacak olan yeni çip üretim merkezinin müjdesini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Son alınan kararlar ile yürürlüğe geçen yasaya rağmen bazı restoranlar menü ve tabela olayını dikkate almıyor. "Yeni menü basıyoruz. QR kod sisteminde sorun var" gibi ifadelerle vatandaşları kandıran restoranlar, beklenmedik rakamları müşteriye sunuyor.

1 ay önce Güncel

Boğaziçi Üniversitesi YKS'de açıklanan 4 puan kategorisinin bir tanesinde ilk üçte bulunan ve üniversiteye yerleştirilmiş olan öğrencilere sadece bir kez 100 bin TL destek vereceğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Araç sahiplerini rahat ettirecek uygulama e-Devlet kapısı üzerinden sunuldu. Bundan böyle sürücüler eksper raporlarına tek tıkla ulaşabilecekler. Trafik sigortası ve kasko ücretleri ne kadar oldu? Uzman isim avantajların sürdüğünü, neredeyse yarı yarıya indirim yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığının Fransız "Charles de Gaulle" ve "Pierre Loti" okullarıyla çıkan krize Almanya da eklendi. Almanya Büyükelçiliği bünyesinde faaliyet yürüten "Ernst-Reuter Schule Okulu" yeni dönemde Türk öğrenci almayacağını paylaştı. Pakistan'ın da buna benzer bir okulu olduğu kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan karara göre, TBMM Anayasa Komisyonu ile Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Meclis'in yaz tatili boyunca mesai yaparak, çalışmalarını sürdüreceği açıklandı.