• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 69.000 %2.25
  • ETHERIUM 3.330 %2.65
27°
19 saat önce Güncel

Temmuz ayıyla birlikte memurların maaş ve maaş kalemlerine yapılan enflasyon düzenlemesi doğrultusunda, öğretmenlerin sınav görevi ücretleri de arttı. Yüzde 19.31 oranındaki bu zam, öğretmenlerin Temmuz-Ocak 2024 döneminde alacakları sınav görevi ücretlerine yansıdı.

22 saat önce Güncel

Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Merkez Bankası'nın faiz indiriminde erken adım atılmasının olumsuz etkilerini engellemek için etkin bir sözlü müdahale yapıldığını belirtti ve geçmişteki hatalara dikkat çekti

23 saat önce Güncel

Taşra Teşkilatı Kadrolarında Bazı Ünvanlarda Görev Yapan Personelin 2024 Yılı İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları açıklandı

23 saat önce Güncel

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı. Yeni raporda 2011 tarihli raporun oy birliğiyle yalanlandığı öğrenildi.

23 saat önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 23 Temmuz'da Sincan ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğunun asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesi olayında, müdahale eden itfaiye personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

23 saat önce Güncel

Bakan Şimşek yaptığı açıklamada programımızla makro istikrarı güçlendirmeyi ve yapısal reformlarla büyüme potansiyelimizi artırmayı hedefliyoruz, dedi.

1 gün önce Güncel

Batman'da görevli polis memuru R.K., alacak meselesi yüzünden tartıştığı S.A.'yı Kırşehir'de, eşi ve çocuklarının önünde silahla vurarak öldürdü ve suçunu kabul ederek adliyeye sevk edildi.

1 gün önce Güncel

Muş’un Hasköy ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, önceki yıllarda Hasköy’de ücretli öğretmenlik yaptığı iddia edilen U.T. adlı şahsın saldırısına uğradı. Edinilen bilgilere göre, U.T., Bozyel'in makam odasına girerek, sakladığı çekici çıkarıp Bozyel’in kafasına vurdu.

1 gün önce Güncel

Gazeteci Yılmaz Özdil, 13 Mayıs 2014'te meydana gelen Soma Maden faciasında hayatını kaybeden Ali Yüksel'in kızı Betül'e Türk Hava Kurumu tarafından verilen yüzde yüz bursla üniversite sözünün tutulmadığını açıklayarak Selçuk Bayraktar'a çağrıda bulunmuştu. Özdil'in çağrısı sonrası Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörü o günkü yönetimin kararının hatalı olduğunu belirterek sözlerinde duracaklarını açıkladı, Bayraktar ise Betül'ün pilot olma hayalinin gerçekleşmesi için harekete geçti.

1 gün önce Güncel

ÖSYM, 2024-2025 öğretim yılı için spor programlarına öğrenci seçimi ve yerleştirilmesi amacıyla merkezi ÖZYES düzenleyecek ve bu konu hakkında detaylı bilgiye ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.