• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.000 %-1.32
  • ETHERIUM 3.221 %-1.57
20°
6 saat önce Güncel

İstanbul merkezli olarak 8 ilde gerçekleştirilen operasyonla, milyonluk hacizli araçları sahte belgelerle üçüncü şahıslara satan dolandırıcılık şebekesi çökertildi. Şebekenin 750 milyon liralık vurgun yaptığı ve aralarında icra memurları, zabıt kâtipleri ve noter görevlilerinin de bulunduğu 27 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Ayrıca, şebekenin 7 lüks aracı bir çobanın üzerine kaydederek dikkat çekmemeye çalıştığı tespit edildi.

6 saat önce Güncel

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı isimlere yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti. Bu doğrultuda; Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

8 saat önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada CHP'li belediyelere sert eleştirilerde bulundu. Erdoğan, büyükşehirlerde SGK borçlarının %76'sının CHP'li belediyelere ait olduğunu belirtti ve CHP'nin borç ödeme konusundaki tutumunu eleştirdi.

8 saat önce Güncel

Ünlü ses sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, yıllardır mücadele ettiği MS (Multiple Skleroz) hastalığına yenik düşerek bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

8 saat önce Güncel

Ankara 4. Aile Mahkemesi, üniversite öğrencisi Ceren A'nın babası Mustafa A'ya karşı açtığı nafaka davasında önemli bir karar aldı. Mahkeme, babanın her ay kızı Ceren A'ya 8 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

8 saat önce Güncel

İzmir Bakırçay Üniversitesi Coğrafya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şermin Tağıl, ağustos ayının başında eyyam-ı bahur sıcaklarının etkili olacağını belirtti. Prof. Dr. Tağıl, Temmuz sonunda kısmen rahatlayan hava koşullarının, ağustosun ilk haftasında eyyam-ı bahur döneminde sıcak hava dalgası etkisi altında kalacağını ifade etti. Bu yıl, eyyam-ı bahur döneminin sıcak geçmesinin yanı sıra, Doğu Akdeniz'de yaşanacak bir alçak basıncın etkisiyle kısmen yağışlı olma olasılığı bulunduğunu söyledi.

9 saat önce Güncel

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 20 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Yarıyıl tatili ise 20-31 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılacak. İşte detaylı takvim...

9 saat önce Güncel

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Deyr El Belah kentinde bulunan Hadice Okulundaki sahra hastanesini vurdu. Saldırıda 31 Filistinli hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.

10 saat önce Güncel

Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali, Kaynarca ile Düzce'nin Akçakoca ilçelerinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

10 saat önce Güncel

İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'daki satılık konut ve kira fiyatlarının 2018-2024 döneminde kaydettiği artışları ve Avrupa şehirleriyle karşılaştırmalı verileri açıkladı.