• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.68
  • ETHERIUM 2.656 %-0.71
21°
2 ay önce Güncel

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı isimlere yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti. Bu doğrultuda; Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada CHP'li belediyelere sert eleştirilerde bulundu. Erdoğan, büyükşehirlerde SGK borçlarının %76'sının CHP'li belediyelere ait olduğunu belirtti ve CHP'nin borç ödeme konusundaki tutumunu eleştirdi.

2 ay önce Güncel

Ünlü ses sanatçısı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, yıllardır mücadele ettiği MS (Multiple Skleroz) hastalığına yenik düşerek bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

2 ay önce Güncel

Ankara 4. Aile Mahkemesi, üniversite öğrencisi Ceren A'nın babası Mustafa A'ya karşı açtığı nafaka davasında önemli bir karar aldı. Mahkeme, babanın her ay kızı Ceren A'ya 8 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

2 ay önce Güncel

İzmir Bakırçay Üniversitesi Coğrafya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şermin Tağıl, ağustos ayının başında eyyam-ı bahur sıcaklarının etkili olacağını belirtti. Prof. Dr. Tağıl, Temmuz sonunda kısmen rahatlayan hava koşullarının, ağustosun ilk haftasında eyyam-ı bahur döneminde sıcak hava dalgası etkisi altında kalacağını ifade etti. Bu yıl, eyyam-ı bahur döneminin sıcak geçmesinin yanı sıra, Doğu Akdeniz'de yaşanacak bir alçak basıncın etkisiyle kısmen yağışlı olma olasılığı bulunduğunu söyledi.

2 ay önce Güncel

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 20 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Yarıyıl tatili ise 20-31 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılacak. İşte detaylı takvim...

2 ay önce Güncel

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Deyr El Belah kentinde bulunan Hadice Okulundaki sahra hastanesini vurdu. Saldırıda 31 Filistinli hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.

2 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Kandıra, Sakarya'nın Karasu, Kocaali, Kaynarca ile Düzce'nin Akçakoca ilçelerinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

2 ay önce Güncel

İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Dr. Buğra Gökce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'daki satılık konut ve kira fiyatlarının 2018-2024 döneminde kaydettiği artışları ve Avrupa şehirleriyle karşılaştırmalı verileri açıkladı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimi ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 15 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarı yayımladı.