• DOLAR 34,18 %0.05
  • EURO 38,33 %0.40
  • ALTIN 2.918,39 %-0.06
  • BİST100 9.693 %-0.87
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.69
22°
2 ay önce Güncel

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, 2024 yılı için geniş kapsamlı personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, teknisyen ve kütüphaneci gibi birçok kadroya alım yapacak.

2 ay önce Güncel

İstanbul Bağcılar'da 27 Temmuz 2024 tarihinde trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahıs, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına göre gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, "Gereği Yapıldı 24" başlıklı paylaşımında, şüphelinin yakalandığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Altın piyasaları, ABD Merkez Bankası'nın (FED) yakında gerçekleştireceği kritik toplantı öncesinde temkinli bir yükseliş sergiliyor. Piyasalar, faiz indirimlerine dair ipuçları beklerken, altın fiyatlarındaki hareketlilik dikkat çekiyor.

2 ay önce Güncel

Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar beklenmediğini ve eyyam-ı bahur olarak bilinen çöl sıcaklıklarının yaşanmayacağını duyurdu. Geçen hafta aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar için bu haber bir rahatlama getirdi.

2 ay önce Güncel

Prof. Dr. Naci Görür, bir araştırma şirketinin anket sonuçlarına tepki gösterdi . "Türkiye'nin en önemli sorununu" anketindeki sonuçları televizyon ekranlarından takip den Görür, "Ankette neler neler var, olmayan ne biliyor musunuz?" şeklinde konuşarak, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte ayrıntılar...

2 ay önce Güncel

Kuşadası Projenin 1. Etabında yer bulamayan üyeler için arsa devirleriyle 2. Etapta yeni fırsatlar oluşturuldu.

2 ay önce Güncel

Dünya Bankası, Türkiye'deki depremden etkilenen bölgelerde mikro işletmelerin yeniden canlandırılması amacıyla 600 milyon dolarlık finansmanı onayladı. Finansman, Şubat 2023'te meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra ekonomik faaliyetin tekrar başlamasına destek olmayı hedefliyor.

2 ay önce Güncel

Son kulis bilgisine göre, İyi Parti ve Gelecek partisinden görevi bırakan bazı isimlerin AK Parti'ye geçiş yapmak için adım attığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise "Biz fırsatçılık yapmayız" şeklinde konuşarak bu konuda acele edilmemesi konusunda talimat verdiği öğrenildi.

2 ay önce Güncel

Türk Kızılay, en az ilkokul mezunu adaylar için sınavsız personel alımı başlattığını duyurdu. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacak ve adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Bu haberimizde Kızılay'ın personel alımına dair ayrıntılara yer veriyoruz.