• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.400 %0.97
  • ETHERIUM 2.424 %1.82
27°
2 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikast sonucu öldürülmesi hakkında sert açıklamalarda bulundu. Çelik, "İsrail bu suikast ile beraber bir bölge savaşını istediğinin ilk tetiğini çekmiştir. İsrail hükümeti bir bölge savaşı çıkarmak istediği konusunda irade beyanında bulunmuştur," ifadelerini kullanarak İsrail hükümetinin bölgedeki tüm ülkelerin milli güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikasta uğramasının ardından ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'dan açıklama geldi. Blinken, "İsmail Haniye suikastına dair hiçbir bilgimiz yoktu" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Güncel

İran'da suikasta kurban giden Hamas lideri İsmail Haniye için Türkiye'nin her yerinde camilerden sela sesleri yükseldi. Selayı duyanlar sosyal medyada paylaşım yaparak duygularını dile getirdi.

2 ay önce Güncel

THY ve Pegasus, uçak biletlerine yüksek enflasyon ve dolar kuru etkisiyle rekor bir zam yaparak iç hatlarda tavan fiyatı yükseltildi.

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de iktidarın CHP’li belediyelere karşı mali darbe girişiminde bulunduğunu belirterek, bu duruma karşı direnme ve halkı destek verme çağrısında bulundu.

2 ay önce Güncel

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında polis memuru Harun Kaya hayatını kaybetti.

2 ay önce Güncel

İsrail Havacılık Otoritesi, İsrail'e gelen ve İsrail'den kalkan tüm sivil uçuşların bu gece yarısına kadar ve durum yeniden değerlendirene kadar iptal edildiğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Polis Akademisi, 2024 yılı PMYO aday belirleme ön başvuru sonuçlarını açıklayarak, sınav aşamalarına katılmaya hak kazanan adayların başvuru ücretlerini yatırmaları gerektiğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Yönetmelik değişikliğiyle, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollarda ücret ödemeden geçiş yapanlara yönelik cezai işlemler, ilgili kanunla uyumlu hale getirildi ve ödemesiz geçişlerde ceza uygulama düzenlemeleri netleştirildi.

2 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bu sabah Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin Tahran'da ikamet ettiği meskun mahalde uğradığı hunhar suikast neticesinde şehit olması Ortadoğu'yu saran kaosu çok daha derinleştirecektir.