• DOLAR 34,23 %0.06
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.921,07 %-0.29
  • BİST100 9.228 %-1.32
  • BITCOIN 61.196 %-4.53
  • ETHERIUM 2.458 %-6.7
13°
1 ay önce Güncel

MetroPOLL'ün anketinde, 14 Mayıs 2023'te AKP'ye oy veren seçmenlerin 12-16 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki güncel parti tercihleri analiz edildi.

1 ay önce Güncel

MEB, 2024-2025 eğitim öğretim yılında bazı spor liselerinde pilot olarak spor ortaokulları açacak ve bu okullarda normal müfredatın yanı sıra ağırlıklı olarak beden eğitimi ve spor dersleri verilecek

1 ay önce Güncel

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin 31 Temmuz'da Tahran'da İsrail ve ABD'nin düzenlediği suikast sonucu öldüğünü duyurdu.

1 ay önce Güncel

2024 Temmuz'da yürürlüğe giren yeni yönetmelik, sürücü kursları ve ehliyet sınavlarında değişiklikler getirerek sınav sürelerini uzatıyor, güzergah sayısını artırıyor ve çeşitli yenilikler getiriyor.

1 ay önce Güncel

Sıcak havalar tüm yurdu etkisi altına almaya devam ederken, kuraklık sinyali veren İstanbul barajlarındaki son durum vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kentte suyunu çeken barajlar arazilere dönüştü. İşte detaylar…

1 ay önce Güncel

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi daha eklendi. Gerçekte meydana gelen bir kira davası vakasında kira sözleşmesi onaylandıktan iki ay sonra tahliye taahhütnamesine imzalar atıldı. Kiracı taahhüt gösterdiği sürede evden ayrılmayıp tahliye taahhütnamesinin boş olarak verildiğini söyledi. Mahkemeden ise konuya yönelik çarpıcı bir değerlendirme yapıldı.

1 ay önce Güncel

Bu yılın ilk 7 aylık döneminde e-Devlet'te en çok tercih edilen hizmetler açıklandı. 8 bin 308'e erişen hizmet rakamları ile vatandaşların problemlerine hızlı ve kolay bir şekilde yanıt veriliyor.

1 ay önce Güncel

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu, “Karnımdan hiç konuşmadım çok açık yazdım. Bu açık bir dilekçe açık bir başvuru. Zaman kısıtlaması yok. İstedikleri zaman hangi bilgi ve belge ile gelirlerse açığım demek. Biz namusumuzu yolda bulmadık” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Meclis’in tatil olması sonrası AK Parti teşkilatı çalışmalarına sahada devam etmeye karar verdi. Kentlerde her ay düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantıları bu ay genel başkan yardımcılarının liderliğinde bir araya gelecek.

1 ay önce Güncel

Bu yılın ‘emekliler yılı’ olarak açıklanmasıyla beraber emekliler için avantajlar ve sosyal yardımlar vatandaşların sık sık mercek altına aldığı konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 13 banka arasında emekliler için özel avantajlar ve fırsatların olacağı anlaşma yapıldı. Peki emeklilere yönelik ne gibi destekler olacak? İşte detaylar...