• DOLAR 34,22 %0.03
  • EURO 37,84 %0.16
  • ALTIN 2.911,98 %-0.60
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.650 %-2.84
  • ETHERIUM 2.463 %-2.65
15°
1 ay önce Güncel

Bu hafta Borsa İstanbul'da hisse senetleri değer kaybederken, yatırım fonları içinde en çok kazandıran "Kıymetli Maden" fonları oldu.

1 ay önce Güncel

SGK Uzmanı İsa Karakaş, asgari ücrete yapılacak ara zammın tarihini ve miktarını açıkladı. Ocak ayında yüzde 49,11 oranında artırılarak 17.002 TL’ye yükseltilen asgari ücrette yeni bir düzenleme yapılması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettişleri, Bakan Mehmet Şimşek'in "çok kazanandan çok vergi alınması" prensibi doğrultusunda denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, kayıt dışı hasılat belirlenen bir firmaya rekor seviyede, yaklaşık 6 milyar lira vergi cezası uygulandı.

1 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AKP ve MHP yetkilileri, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrılarını anlamsız bulduklarını belirtti. Yetkililer, erken seçim kararının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli tarafından verileceğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Memur zammı ve kira artış oranlarının neyleşmesi için gözler Temmuz ayı enflasyonunda. Ekonomistler ise, temmuz ayı enflasyon verilerinin yüksek çıkmasını bekliyor. Yıl sonu enflasyon tahminleri ise farklı anket sonuçlarıyla belirleniyor.

1 ay önce Güncel

Altın fiyatları, jeopolitik gelişmeler ve Fed açıklamalarıyla birlikte yükselişini sürdürüyor. Uzmanlar, gram altının fiyatının kritik bir seviyeyi aşması halinde çıkışın daha da hızlanabileceğini belirtiyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye, geçtiğimiz Cuma günü Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun Instagram’a getirdiği erişim kısıtlaması haberiyle sarsıldı. Katalog suçlarına uymadığı gerekçesiyle alınan bu karar sonucu, Instagram’a Türkiye’den erişim engellendi ve milyonlarca kullanıcı platforma ulaşamaz hale geldi.

1 ay önce Güncel

Çorum İl Özel İdaresi'nin 57 kontenjan için açtığı sınavda, 1.837 kişinin başvurduğu iş mülakatlarının sonuçları dikkat çekti. Sonuçlar, AK Parti İl Başkanının şoförü ve çaycısının sınavı kazandığına dair iddialarla gündeme geldi.

1 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2025 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin yarın başlayacağını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Hac Organizasyonu ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

1 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak, Türkiye genelinde birçok ilde uygun fiyatlı arsa satışlarına başladı. Satışlar için başvurular başladı ve fiyatlar 3 bin TL’den başlıyor.