• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,96 %0.24
  • ALTIN 2.925,23 %0.06
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.356 %0.62
  • ETHERIUM 2.377 %-3.72
13°
1 ay önce Genel

Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık Demir hakkında, Beykoz'da meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak, "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçlarından 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

1 ay önce Güncel

JTI sigara grubuna gelen zamla birlikte sigara fiyatları 3 ile 4 TL arasında arttı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın açıklamasına göre, yeni zamlarla JTI grubundaki en ucuz sigara 68 TL, en pahalı sigara ise 78 TL oldu.

1 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstererek önemli bir öneride bulundu. Bahçeli, Kudüs'ün uluslararası koruma altına alınmasını öngören "Kudüs Paktı" çağrısında bulundu.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Ülkemizde düzenli göçmen sayısı bugün itibarıyla 4 milyon 437 bin... 3 milyon 103 bin Suriyelinin 729 bininin adresinde bulunmadığını gördük."

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle bir araya geldi. Olumlu havada geçtiği öğrenilen görüşmede Türkiye'nin "Tüketici haklarına dikkat et", "Katalog suçlara önem ver", "PKK propagandasına 'dur' de" şeklinde üç şart koyduğu belirtildi. Görüşmenin ardından Meta'dan yapılan açıklamada, "Hizmetlerimizi yeniden kullanıma sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" denildi.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin olarak "Sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan her hususta mafya gibi davrandıklarına şahit oluyoruz. Rahatsızlığımızı pek çok kez dile getirdik. Diyalog hattı da kurmaya çalıştık. ancak arzu edilen işbirliğini henüz tam manasıyla tesis edemedik" dedi.

1 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde eğitim sendikalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi’ni eleştiren Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğretmenler için hazırladığı projeyi sert bir dille eleştirdi. Özel, "Erdoğan mezun edip atamadığı öğretmenleri şeytani bir proje ile kusurlu öğretmenlere dönüştürecek ve diplomalarını çalacak. Bu, Cumhuriyet tarihinde 1 milyon gence kurmuş olduğu en büyük kumpastır" dedi.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, temmuz ayında aylık enflasyonun arttığını ancak yıllık enflasyonun düşmeye devam ettiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Sosyal medya, 'Naci Görür istifa etti' iddialarıyla çalkalanırken, Deprem Bilimci Naci Görür'den iddialara yanıt geldi. Görür, istifa etmediğini ve 2014 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) emekli olduğunu açıkladı.

1 ay önce Güncel

Altın fiyatlarındaki gelişmeler, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün, gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ağustos 2024 güncel altın fiyatları...