• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %1.97
  • ETHERIUM 2.426 %3
20°
1 ay önce Güncel

Ardahan'da üzücü bir olay yaşandı. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in şoförü Güntay Hoş, Damal ilçesinde bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti. 41 yaşındaki Hoş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Aynı kavgada yaralanan Volkan Gök'ün ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de bir haftadır devam eden Instagram erişim engeli, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük merak konusu oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, yaptığı açıklamada, Instagram ve Roblox gibi platformlara getirilen erişim engelleriyle ilgili sürecin devam ettiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma davasında önemli bir karara imza atarak, eşinin akrabalarıyla görüşmek istemeyen ve onlara kötü davranan kişiyi kusurlu buldu. Karar, Ankara'da bir kadının, eşinin kendisine şiddet uyguladığı, ailesinin evliliklerine müdahalesine ses çıkarmadığı ve kumar oynama alışkanlığı nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını öne sürerek açtığı boşanma davasında alındı.

1 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı. İlçe kaymakamlığı, bu yasağın ilk olarak dün uygulandığını ve bugün de devam ettiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yabancı ülke okullarının yasal sürecine yönelik yeni bir duyuru yayımlandı. Söz konusu kararda 4 maddelik anlaşmanın detayları belli oldu.

1 ay önce Güncel

Filistin'den gelen son haberler, Gazze'deki trajik olayların boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Filistin haber ajansı WAFA'nın aktardığı bilgilere göre, İsrail ordusu, Gazze'nin doğusunda yer alan Ed-Derac Mahallesi'nde, yerinden edilmiş insanların sığındığı bir okula saldırı düzenledi. Sabah namazı sırasında gerçekleştirilen bu saldırıda en az 100 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi ise yaralandı.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, e-ticaret sektöründe önemli bir düzenleme kararı aldı. İade masraflarının tüketiciye yansıtılmasına ilişkin yeni uygulamaların yürürlüğe girmesi bir yıl ertelendi.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, e-ticarette iade masraflarının tüketicinin faturasına işlenmemesi konusunda süreyi bir yıl daha uzattığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Fiat, Türkiye pazarında adından sıkça söz ettiren markalar arasında yer alırken, Ağustos ayı için yeni bir kampanya duyurdu. Özellikle Egea serisi ile tanınan Fiat, bu kez uygun fiyatlı ve elektrikli aracı Topolino ile dikkat çekiyor.

1 ay önce Güncel

İnternet servis sağlayıcıları zam yağmuru devam ediyor. Türkiye'de geniş bir ağı olan Türk Telekom da zam furyasına dahil oldu. Şirketin paylaştığı fiyat tarifesine göre yüzde 30 oranında zam uygulandı.