• DOLAR 34,28 %0.05
  • EURO 37,69 %0.01
  • ALTIN 2.918,43 %-0.11
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.735 %1.35
  • ETHERIUM 2.438 %0.72
21°
1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin verilerini paylaştı. Son verilere göre yurdun iç noktalarında sıcaklıkların aşağı yönlü olacağı değerlendirilirken diğer yerlerde kavurucu sıcakların etkisi görülecek. Ayrıca yurdun güney noktalarında sıcaklıklar 40 – 41 dereceyi dayanacak. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı, Ümit Özdağ'ın "Suriye Aile Hukuku kitabının aile mahkemelerine gönderildiği" iddiasının gerçek dışı olduğunu vurguladı. Ayrıca Özdağ hakkında soruşturma başlatıldığı açıkladı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıdığı atama kararlarına göre birçok ilin emniyet müdürü değişti. Söz konusu karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı.

1 ay önce Güncel

2024/2025 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasına günler kala, okula kayıt süreci veliler için sancılı bir hal aldı. Yüksek enflasyon ve artan kırtasiye masrafları yetmezmiş gibi, velilerden okul kayıtları için yüklü miktarda para talep edilmesi tepki topluyor. Birçok veli, kayıt sırasında istenen 10 bin ila 20 bin lira arasındaki "bağış" adı altındaki ücretlerle karşı karşıya kalıyor.

1 ay önce Güncel

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine zam geldi.

1 ay önce Güncel

Tunç Soyer, CHP genel başkanlığına adaylık iddialarına yanıt vererek böyle bir talepte bulunmadığını ve bu konunun CHP’nin gündeminde olmadığını belirtti

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, bakanlığın yürüttüğü projeler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu tanışma toplantısında, Türkiye'nin sağlık alanındaki gücünü ve altyapısını dünyaya örnek olarak nitelendiren Memişoğlu, Covid-19 pandemisi ve Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında sergilenen başarıyı vurguladı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi mezuniyet töreninde, güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki önemini dair açıklamalarda bulundu

1 ay önce Güncel

Eğitim öğretim yılının başlangıcına hazırlık olarak öğretmenlerin katılacağı Eylül 2024 dönemi mesleki çalışma programının ayrıntıları netleşti. 02-06 Eylül 2024 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecek mesleki çalışmalar, belirlenen takvim ve içerik doğrultusunda yapılacak.

1 ay önce Güncel

Bakan Yumaklı, Gelibolu Yarımadası'ndaki yangınla ilgili yaptığı açıklamada, ülke genelinde toplam 42 yangın çıktığını, şiddetli rüzgar nedeniyle yangınların yayılmakta olduğunu ve yangınlarla mücadelede geniş çaplı bir seferberlik ilan edildiğini belirtti