• DOLAR 34,25 %0.01
  • EURO 37,62 %-0.04
  • ALTIN 2.917,87 %-0.13
  • BİST100 9.157 %0.53
  • BITCOIN 63.221 %1.64
  • ETHERIUM 2.486 %2.18
25°
1 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Fatih Altaylı’ya polemiği gündemde yerini korurken bazı CHP’lileri de hedef göstermesi tepkileri beraberinde getirdi.

1 ay önce Güncel

Sanal ortamların propaganda etkisi üzerinde durularak artık siyasal mücadelenin meydanlar ve salonlar dışında sosyal medya hesapları üzerinden yürütüldüğü vurguladı.

1 ay önce Güncel

Yaşam süresini etkileyen çiçek hastalığı virüsünün benzeri olan maymun çiçeği virüsüne karşı en etkili yöntem klasik çiçek aşısı. Hastalık tamamlandığı için 1980 yılında çiçek aşısına son verildi. Ancak bu aşı yüzde 80 oranında maymun çiçeği riskinden koruyabiliyor.

1 ay önce Güncel

Yeni haftanın ilk gününden itibaren yurdun kuzey, iç ve doğu noktalarında sıcaklıkların mevsim normallerinden 4 ila 8 derece fazla olacağı değerlendiriliyor.

1 ay önce Güncel

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kanser teşhisi koyulan usta oyuncu Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikler resmi gazete'de yayımlandı.

1 ay önce Güncel

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınları hızla büyüyerek tehlikeli boyutlara ulaştı. İzmir’de yerleşim yerlerine sıçrayan yangın devam ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ulaşmaya çalıştığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan yeni müfredat ve eğitim kararları kapsamında, belirli öğretmenler için zorunlu eğitim dönemi başlıyor. Hizmet içi eğitim faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek olan bu zorunlu eğitimler, yeni müfredatın öğretmenler tarafından doğru bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla kademeli olarak gerçekleştirilecek.

1 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

1 ay önce Güncel

Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren goller, 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 59. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Konyaspor'un tek golü ise 45. dakikada Oğulcan Ülgün'den geldi.