• DOLAR 34,24 %-0.05
  • EURO 37,68 %0.07
  • ALTIN 2.910,00 %0.01
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.135 %0.64
  • ETHERIUM 2.459 %1.64
18°
1 ay önce Güncel

İspanyol basını, Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. İddialara göre, genç oyuncu, teknik direktör Carlo Ancelotti'den beklediği forma süresini alamadığı için Real Madrid'den ayrılmayı talep edebilir.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 18 Ağustos tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, Doğu Anadolu'da Erzurum, Bingöl, Muş, Ağrı ve Van'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'da ise toz taşınımı riski bulunuyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de tarımsal üretim ve gıda fiyatları arasında büyük bir uçurum yaşanıyor. Tarlada ürünlerin değeri hızla düşerken, marketlerde sebze ve meyve fiyatları yüksek seviyelerde kalıyor. Çiftçiler, ürünlerini satamamanın zorluklarıyla boğuşurken, tüketiciler artan gıda fiyatlarıyla karşı karşıya kalıyor.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8-15 Ağustos tarihleri arasında yapılan trafik denetimlerine ilişkin detaylı bilgiler paylaştı. Emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, toplamda 1 milyon 971 bin 985 araç kontrol edildi ve 447 bin 672 araç veya sürücüye işlem yapıldı.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bu ay da faiz kararı için bir araya geliyor. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın ABD'deki Jackson Hole toplantısına katılımı nedeniyle faiz kararı öne çekildi. 20 Ağustos Salı günü yapılacak Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faiz oranlarıyla ilgili karar açıklanacak. Piyasalardaki beklentiler ise faizlerin sabit tutulacağı yönünde.

1 ay önce Güncel

Emeklilik dilekçesini Aralık ayına kadar veren sigortalılar, daha yüksek maaş artışlarından faydalanacak ve promosyonlar ile çeşitli indirim kampanyalarından yararlanacak. İşte emeklilikle ilgili tüm detaylar...

1 ay önce Güncel

Altın yatırımcıları ve alım satım yapmak isteyen vatandaşlar, 18 Ağustos 2024 tarihli güncel altın fiyatlarını merakla takip ediyor. İç ve dış piyasalarda yaşanan gelişmelerle birlikte altın fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Bugün altın alım satımı yapmayı planlayanlar için çeyrek altın, gram altın ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatlarına dair detaylar...

1 ay önce Güncel

Kütahya-Eskişehir karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kız kardeş, Melike ve Mine Kurt, karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada dikkat çeken bir ayrıntı ise çarpan aracın arkasında 'Killer 777' yazısının yer alması oldu.

1 ay önce Güncel

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Türkiye'nin en başarılı illeri ve öğrencileri açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan resmi duyuruyla sınavda dereceye giren iller ve öğrenciler kamuoyuna bildirildi. Başarılı öğrenciler, farklı test kategorilerinde Türkiye birinciliği elde ederek öne çıktı. İşte YKS 2024'ün dikkat çeken başarıları...

1 ay önce Güncel

Tesla, iç mekanda yaptığı değişikliklerle fiyatını düşürdüğü yeni Model 3 versiyonunu Meksika’da satışa sundu.