• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.490 %-0.96
  • ETHERIUM 2.453 %-0.3
17°
1 ay önce Güncel

İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisine düzenlenen silahlı saldırı sonucu 5 kişi yaralandı. Saldırıda yaralananlar arasında bir hastane polisi, bir hastane jandarması, bir güvenlik görevlisi ve iki hasta yakını bulunuyor.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Türkiye'de 8 ilde gerçekleştirilen "KUYU-21" operasyonları kapsamında, uluslararası düzeyde aranan 25 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ve İnterpol Europol Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri KOM şubeleri ve İstanbul Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

1 ay önce Güncel

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen olayda, 33 yaşındaki M.U. isimli bir şahıs, Tömük Mahallesi'nde bulunan bir tatil sitesinde 21'inci kattan park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Şahıs, otomobilin sunroof camından içeri girerek ağır yaralandı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hafta sonu boyunca Türkiye genelinde beklenen yağışlar için 13 ilde sarı kodlu uyarı yaptı. Özellikle Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Çankırı, Ardahan, Kars, Artvin çevreleri ve Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye’de vize süreçlerinde yaşanan zorluklar, vatandaşları yeşil pasaporta yöneltti. Son aylarda rekor seviyelere ulaşan yeşil pasaport talebi, Temmuz 2024'te ilk kez bordo pasaportu geride bıraktı.

1 ay önce Güncel

Bu hafta yatırım araçları arasında en çok kazandıranlar Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri oldu. Hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 1,71 oranında artış gösterdi ve BIST 100 endeksi haftayı 9.833,22 puanla kapattı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan yeni bir kararnameyle, üst kademe kamu yöneticileri ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki atama usullerinde önemli değişiklikler yapıldı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için belirlediği yasaklar listesini yayımladı.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iki Suriyelinin sahte diploma ile Adalet Bakanlığında işe alındığına dair iddiaların asılsız olduğunu açıkladı ve bu iddiaları yayanlar hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Ağustos 2024 itibarıyla 81 ilde kamu ve özel sektör için toplamda 119 bin 948 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamlı alımın detayları, İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı ve başvuru süreci başladı.