• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 37,24 %0.23
  • ALTIN 2.937,73 %0.03
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.400 %2.1
  • ETHERIUM 2.628 %1.63
12°
1 ay önce Güncel

Orman Genel Müdürlüğü, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yanan ormanlık alanın orman sınırları dışına çıkarıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medyada yayılan bu iddialar üzerine, Orman Genel Müdürlüğü, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili bilgi verdi. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde temizlik görevlisi olarak çalışan O.Ö. (25), müdürlüğe ait bir ofisten 5 bin 500 TL ve güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldığı iddiasıyla tutuklandı.

1 ay önce Güncel

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, İzmir'de Amerikalı askeri personelin uğradığı saldırıya hızlı müdahale eden ve olayla ilgili soruşturma başlatan Türk makamlarına teşekkür etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir ve dernek görevlileri hakkında, başörtüsü nedeniyle ayrımcılığa maruz kaldığı iddiasıyla soruşturma açıldı. TSYD üyesi Mehmet İzmirlioğlu'nun eşi Merve İzmirlioğlu, derneğin İstanbul Beşiktaş'taki yüzme havuzuna alınmadığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

1 ay önce Güncel

Tuzla'nın Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Pendik Koruma Büro Amirliğinde görevli polis memuru K.K., aralarında husumet bulunan ev sahibi A.D. ile bina girişinde karşılaşınca tartışma yaşandı. İddiaya göre, ev sahibi A.D., polis memuru K.K.'ya küfür ederek saldırmaya başladı. Bu saldırı üzerine K.K., kendisini korumak amacıyla çantasından çıkardığı beylik tabancasıyla ateş ederek A.D.'yi sol bacağından yaraladı.

1 ay önce Güncel

İzmir Valiliği, Konak ilçesinde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grubun, sivil giyimli iki ABD askeri personeline yönelik saldırısına ilişkin 15 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Kars'ın Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Ahmet Aslan Caddesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Kars İlkokulu Müdürü Koray Senger'in park halindeki aracına, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan, motosikletle olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

1 ay önce Güncel

2024 yılı için öğretmenlerin çeşitli sınav görevlerinde alacakları yeni ücretler belirlenirken, görevlerin zorluğu ve yüksek sorumluluk nedeniyle ücretlerin artırılması talep ediliyor

1 ay önce Güncel

Merve ve Mehmet İzmirlioğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin İstanbul'daki havuzunda yaşadıkları ayrımcılığı ve çağ dışı muameleyi eleştirerek, dernek yetkilileriyle yaşadıkları tartışmayı kamuoyuna duyurmuştu

1 ay önce Güncel

Galatasaray, Napoli'de kadro dışı kalan Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmak için teklif yaptı