• DOLAR 34,27 %0.11
  • EURO 37,20 %-0.08
  • ALTIN 3.017,33 %0.73
  • BİST100 8.705 %-1.01
  • BITCOIN 67.650 %-0.6
  • ETHERIUM 2.669 %-1.14
13°
1 ay önce Güncel

Konya'da 3 yıl önce adliye otoparkında silahlı saldırıya uğrayan avukat Abdülkadir İnci ve kız arkadaşı İlknur Çiçek, büyük bir uyuşturucu operasyonunda yakalandı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunmuş, bu süreçte başlatılan soruşturmada birçok kişi gözaltına alınmıştı.

1 ay önce Güncel

Konya'nın Karatay ilçesinde, bir evin bahçesinde gömülü halde bulunan kadın cesedinin, 5 aydır kayıp olarak aranan Çiğdem E.'ye ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak dört yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

1 ay önce Güncel

ING Türkiye, çalışanlarına sağladığı babalık iznini 8 haftaya çıkararak, iş-özel yaşam dengesini desteklemeyi amaçlıdığını açıkladı. Şirket, bu yeni uygulama ile babaların çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilmesine olanak tanıyacak.

1 ay önce Güncel

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki bir bebek hastaneye kaldırıldığında vücudunda darp izleri bulundu ve beyin kanaması geçirdi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen bebeğe, yapılan adli tıp raporunda cinsel tacizde bulunulduğu belirlendi.

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'deki 85 milyon vatandaşa ait kişisel verilerin çalındığını doğruladı. Uraloğlu, bu veri sızıntısının Sağlık Bakanlığı’nın sisteminde yaşanan bir güvenlik açığından kaynaklandığını ve pandemi sürecinde meydana geldiğini açıkladı. Bakan, “Pandemi sürecinde bazı bilgilerin maalesef belli şekliyle elde edilmiş olduğu doğru. O süreçte bu durumun önlenemediği maalesef kabul edilmiştir,” dedi.

1 ay önce Güncel

İstanbul'un Beykoz ilçesinde, TEM Otoyolu'nda Kavacık Mevkii'nde yol kenarında poşet içinde bulunan iki adet pimi çekilmemiş el bombası, büyük bir paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve çevre güvenliği sağlandı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. 8 yaşındaki Narin Güran'ın 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulunması, geniş bir soruşturma başlatılmasına neden oldu.

1 ay önce Güncel

Estetik operasyonlar sonrası pasaport fotoğrafıyla mevcut görünüm arasındaki uyumsuzluklar, havalimanlarında sorunlara yol açabiliyor. TikTok fenomeni Joanne Prophet’in yaşadığı deneyim, bu sorunun örneklerinden biri. Prophet, Türkiye'de estetik operasyonlar geçirdikten sonra pasaport fotoğrafıyla görünümü arasındaki fark nedeniyle havalimanında uzun süre sorguya çekildi.

1 ay önce Güncel

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde yıkılan Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu, binaların fay hattı üzerinde yer aldığı için yıkıldığını savunsa da, bu savunma başka binaların da yıkılmasıyla geçersiz hale geldi.