• DOLAR 34,29 %0.01
  • EURO 37,11 %0.22
  • ALTIN 3.014,70 %-0.48
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.750 %2.34
  • ETHERIUM 2.527 %1.82
18°
1 ay önce Güncel

Samsun'un Asarcık ilçesinde park halindeki bir kamyonette çıkan yangın sonucunda, araç içinde kısmen yanmış bir kişi ölü olarak bulundu. Olay, sanayi sitesinin karşısındaki ormanlık alan kenarında meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Son dönemde konut kiralarındaki artışlar, hem kiracıları hem de ev sahiplerini ciddi anlamda etkiledi. Yapılan araştırmalara göre, her 10 kiracıdan 8’i, bütçesine uygun bir konut bulmakta zorlanacağını düşünüyor. Peki, kira fiyatlarında düşüş bekleniyor mu? Uzmanlar bu konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

1 ay önce Güncel

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, 16 yaşındaki Resul Ahmet Yılmaz'a çarparak ölümüne neden olan hafif ticari aracın sürücüsü Z.K. (27), kaza sonrası kaçtıktan sonra yakalandı ve tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nın Mahmur Kampı'ndaki sözde sorumlusunu Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

1 ay önce Güncel

2024-2025 eğitim öğretim yılında Destekleme ve Yetiştirme Kursları daha sıkı denetimlere tabi tutulacak.

1 ay önce Güncel

Sokak hayvanları için bağış toplayan sözde hayvansever Mert Güçlü'nün, topladığı paraları şahsi lüks harcamalarına yönlendirdiği ortaya çıktı. Antalya’da yaşayan Güçlü'nün, sosyal medya üzerinden "Mama Kumbarası" adı altında topladığı bağışlarla tekne kiralayıp dansöz oynattığı görüntüler, büyük tepki topladı.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde “Mercek-25” operasyonu: 2.738 silah ele geçirildi, 2.459 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilere yönelik enflasyona karşı koruyucu adımların atıldığını ve 2025 yılı Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon gelişmelerine bağlı olarak maaş zamları yapılacağını açıkladı. Yılmaz, 2024 yılında enflasyonun %41,5 seviyelerinde olmasının beklendiğini, ancak bu yıl emekli maaşlarına enflasyon oranının iki katı kadar zam yapıldığını belirtti. Ayrıca bayram ikramiyelerinin artırıldığını ve emeklilere yönelik sosyal imkanların genişletileceğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, 8 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Narin'in annesi Yüksel, ağabeyi Enes, amcası Fuat Güran, 2 kuzeni ve yengesi de bulunuyor. Ayrıca, diğer zanlılardan 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce Güncel

Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemindeki vergi avantajının kaldırılmasıyla birlikte, şirketler yeniden döviz mevduatlarına yönelmeye başladı. Bireylerin döviz talepleri azalırken, tüzel kişilerin döviz hesaplarındaki artış dikkat çekti. Merkez Bankası'nın 6 Eylül verilerine göre, bireylerin döviz mevduatları 251 milyon dolar azalırken, tüzel kişilerin döviz mevduatları 1,1 milyar dolar arttı. Şirketlerin döviz mevduatlarının toplam büyüklüğü 66,7 milyar dolara ulaştı.