Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan olayda, F.A. isimli şahıs sosyal medya üzerinden evli ve iki çocuk annesi bir kadını taciz etti. Kadın, tacizciyi engellemeye çalışsa da F.A., yeni hesaplar açarak tacizlerine devam etti. Bunun üzerine kadın, durumu eşi O.K.'ye anlattı. O.K., eşine tacizciyi buluşmaya çağırmasını söyledi ve kadının verdiği adrese gelen F.A., kadının eşi ve arkadaşları tarafından dövüldü.

97147 4 Mbvg

Olay, Gebze'nin Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Caddesi'nde bir gıda dükkanının önünde gerçekleşti. F.A., kadının çağrısı üzerine buluşma yerine geldiğinde, O.K. ve arkadaşları tarafından darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde, kadının "Polisi aradım da sen yine de bir şey yapma, olan sana olur" dediği, başka bir kişinin ise "Başına bela olur, ölür geberir" dediği duyuluyor. O.K., video çeken kişiden F.A.'nın yüzünü çekmesini isterken, F.A. ise "Tamam bırak, daha gelmeyeceğim" diyerek yalvardı. O.K. ise "Lan gelemezsin zaten" diyerek tepki gösterdi. Görüntülerde, başka bir kadının da "Tamam üzülüyoruz sana dayak yiyorsun diye. Ama el alemin karısına, kızına bir de gelmeyeceğim diyor" sözleri yer aldı.

Velilerden Gelen Şikayetler Sonrası MEB, Özel Okulları Yakın Takibe Aldı Velilerden Gelen Şikayetler Sonrası MEB, Özel Okulları Yakın Takibe Aldı

97147 6 Ifip

Olayın ardından polis ekipleri, F.A., O.K. ve diğer şahısları gözaltına aldı. O.K. ve arkadaşları ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, F.A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.