Milli takımın mücadelesi parktan takip edilecek

Parkta toplanan taraftarlar, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Gürcistan ve Portekiz karşısındaki mücadelelerini dev ekrandan birlikte izledi. UEFA EURO 2024'teki ilk iki grup maçını geride bırakan milliler, F Grubu'ndan çıkarak son 16 turuna kalma şansını belirleyecek olan Türkiye-Çekya maçıyla kritik bir sınav verecek. Bu önemli karşılaşma 26 Haziran saat 22.00'de oynanacak ve parkta kurulan dev ekrandan canlı olarak ücretsiz izlenebilecek.

Olimpiyat oyunları da dev ekranda

MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları da 26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu dönemde de A Milli Futbol Takımı'nın sahada olduğu her maç, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'ndaki dev ekrandan izlenebilecek.

Trendyol'un spor sponsorlukları

Trendyol, sadece futbol değil, aynı zamanda Türkiye Voleybol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) de resmi sponsorluğunu üstleniyor. Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsoru olan şirket, Türk sporuna olan desteğini her alanda sürdürüyor.

Futbolseverler parkta buluşacak

Trendyol sponsorluğunda kurulan dev ekranda Türkiye-Çekya maçını izlemek isteyen futbolseverler, Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda bir araya gelecek. Etkinllik tamamen ücretsiz olacak.