Güncel

FETÖ'cü Doktor Kadriye Argündoğan Tekneyle Kaçarken Mini Etek Giydi, Adliyeye Çıkarken Türban Taktı

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ mensuplarından biri olan doktor Kadriye Argündoğan, yakalandıktan sonra dikkat çeken bir kamuflaj değişikliği yaptı.

Abone Ol

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ mensuplarından biri olan doktor Kadriye Argündoğan, yakalandıktan sonra dikkat çeken bir kamuflaj değişikliği yaptı.

14 Temmuz'da Sahil Güvenlik ekiplerinin düzenlediği 'Kıskaç-21' operasyonunda, Çeşme uluslararası sularda ABD bayraklı 'Asteri' isimli bir yelkenli tekneyle kaçmaya çalışan 8'i FETÖ mensubu 10 kişi yakalandı. Firari doktor Kadriye Argündoğan, yakalandığında mini etek ve ojeli elleriyle dikkat çekerken, savcılığa sevk edilmeden önce avukatına türban ve kapalı elbiseler getirtip kamuflaj yaptı.

Hain Kamuflaj

Çeşme'deki operasyon sırasında, ABD bayraklı teknede yapılan kontrollerde Kadriye Argündoğan dışında 7 FETÖ üyesi daha yakalandı. FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan işlem kaydı bulunan ve mahkumiyet kararı alıp kararları istinafta olan şüpheliler, Yunanistan'a geçemeden gözaltına alındı. Argündoğan'ın yanı sıra, A. Kavlak, A. Çakmak (KKK Üsteğmen), H. Saban (KKK Yüzbaşı), Ö. Büyük (KKK Astsubay), M. Köseoğlu (KKK Üsteğmen), A. Kavlak (KKK Astsubay) ve M. Gürdal (Moto Kurye) "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanıyorlardı.

Örgütün Oyunu Bitmiyor

Yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirilen Kadriye Argündoğan, savcılığa sevk edileceğini öğrenince avukatından türban ve kapalı elbiseler istedi. Yeni kamuflajıyla savcılığa çıkmaya hazırlanan Argündoğan'ın bu davranışı, örgütün kamuflaj oyununu bir kez daha gözler önüne serdi.

Olay, FETÖ örgütünün uyguladığı çeşitli yöntemlerle gündemde kalmaya devam ettiğini ve her seferinde farklı taktiklere başvurduğunu bir kez daha gösterdi.