Güncel

Narin'in Cinayet Dosyasında Yeni Gelişme! Anne Hastaneye Sevk Edildi

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, diş ölçüsü alınarak ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak

Abone Ol

Diyarbakır’da 8 Eylül’de bir dere kenarında cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın dosyasında yeni bir gelişme yaşandı.

Narin Güran, “kasten öldürme ve iştirakten” suçundan cezaevinde bulunan annesi Yüksel Güran, öğle saatlerinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine getirildi.

Amida Haber’in bildirdiğine göre, hafta sonu olmasına rağmen hastane açılarak uzmanlar çağrıldı. Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alınacak ve bu ölçü, Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

Önceki olaylar şu şekilde gelişmişti: Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak ağabeyi Enes Güran kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Enes Güran’ın kolundaki izlerin Narin’e ait olup olmadığı belirlenemediği için serbest bırakılmıştı. Daha sonra Enes Güran ve annesi Yüksel Güran, Narin’in cansız bedeni bulunduktan sonra birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.