Güncel

O Belediye Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Setini Ücretsiz Dağıtacak

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye edeceklerini açıkladı

Abone Ol

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki tüm birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye seti hediye edeceklerini açıkladı. Eğitime yönelik projeleriyle dikkat çeken Sandıkçı, bu desteğin ilçede bir gelenek haline geldiğini ve bu yıl da devam edeceğini belirtti.

Başkan Sandıkçı, her öğrenciye ayrım yapmadan çanta ve içinde eğitim yılı boyunca ihtiyaç duyacakları kırtasiye malzemelerinin bulunduğu setler dağıtacaklarını ifade etti.

“Çantalarımızı ve kırtasiye setlerimizi öğrencilerimiz için özenle hazırladık. Setlerimizde, öğrencilerimizin tüm yıl boyunca ihtiyaç duyacağı kırtasiye malzemeleri ve yardımcı eğitim materyalleri bulunuyor,” dedi.

Sandıkçı, bu destekle hem öğrencilerin yüzünü güldürdüklerini hem de ailelerin eğitim masraflarına katkıda bulunduklarını vurguladı. Eğitime yönelik yatırımlarla aile ekonomisine katkı sunacak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Sandıkçı, “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerimize çanta ve kırtasiye setlerini sıralarında teslim edeceğiz,” dedi.