Güncel

O Belediyeden Önemli Sosyal Destek! Ekmeğin Fiyatı 1 TL'den Satışa Sunuldu

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 2019 seçimlerinde verdiği sözü yerine getirerek, her gün 11.00-13.00 saatleri arasında Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi'nde ekmeği 1 TL'den satışa sunuldu

Abone Ol

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 2019 seçimleri öncesinde, YESAŞ ekmeğinin o dönemde 1 lira 20 kuruş olduğuna dikkat çekerek, ekmeğin 1 TL olması gerektiğini savunmuş ve bu sözü yerine getireceğine dair taahhütte bulunmuştu.

31 Mart 2024'te belediye başkanı seçilen Ercan Özel, verdiği sözü bugün gerçekleştirdi. Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi'nin bahçesinde, her gün 11.00 ile 13.00 saatleri arasında ekmek 1 TL'den satışa sunulmaya başlandı. Sosyal dengeyi korumak ve toplumsal barışı sağlamak amacıyla, bu satış 1000 ekmekle sınırlı tutuldu.

Başkan Ercan Özel, Cuma akşamı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini vatandaşlarımızla buluşturarak, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Kampanyadan daha fazla kişinin yararlanabilmesi için, her kişinin en fazla 2 ekmek alabileceğini belirtti. Özel, “Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi'nde günlük ekmek satışını 1 TL'den başlatarak, yıllar önce verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk” şeklinde konuştu.