• DOLAR 34,26 %0.31
  • EURO 37,58 %-0.56
  • ALTIN 2.920,98 %0.17
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.795 %2.22
  • ETHERIUM 2.436 %5.21
23°
4 ay önce Güncel

FETÖ'nün emniyet içindeki gizli yapılanmasıyla ilgili önemli bilgiler gün yüzüne çıkarıldı. 'Garson' kod adlı gizli tanıktan ele geçirilen mikro hafıza kartlarının son şifreleri de çözüldü. Bu kartlarda yer alan 250'ye yakın dosyada, daha önce hakkında işlem yapılmamış örgüt mensuplarının isimlerine ve operasyonel hatlara ulaşıldı. Soruşturmanın ilk adımı 2017'de Ankara'da atılmıştı.

4 ay önce Güncel

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde büyük bir deprem beklentisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Görür, 7,5 büyüklüğünde bir depremin olacağına dair uyarılarda bulunarak, bölge halkının ve yetkililerin önlem alması gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Emeklilere yönelik paylaşılan yeni sosyal paketten birincisi dün uygulamaya geçti. Bu kapsamda emekliler bu yıl içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı olan merkezlerden yüzde 15 indirim avantajıyla yararlanacak. Öyleyse, diğer yardımlar ne zaman hayata geçecek? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığının geliştirmiş olduğu mobil uygulaması "Tarım Cebimde" üzerinden kurbanlık hayvanların küpe numaraları yazılarak büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar hakkında bilgilere ve aşı detaylarına erişilebiliyor.

4 ay önce Güncel

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili açıklamalarda bulunan İran Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Gulam Hüseyin İsmaili, koşulların son derece normal ve sıradan olduğunu belirtti.

4 ay önce Güncel

Yılın ilk ayından bu yana yaklaşık olarak ayda iki kez fiyat etiketi değişen kırmızı et fiyatlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bu yıl neredeyse 110’u geöen fiyat tarifesi, son günlerde yüzde 8-10 oranında bir düşüş kaydetti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Kira fiyatlarında son zamanlarda görülen zamlar, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisini daha ekledi. 1 Eylül tarihinde yürürlüğe geçen, zorunlu arabuluculuk sistemi ile anlaşmazlıklar rahat bir şekilde çözülüyor. Ancak, bu sistem ile sorun yine çözülmezse dava yoluna gidilebilir. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, Danıştay’ın E-Ticaret Kanunu’nun 4 maddesinin iptal etmesi yönünde verdiği dilekçeye onay vermedi. Bu sayede, e-ticaret uygulamalarının her yıl lisans ücreti ödemesi gerekecek. İşte haberin devamı..

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaşmış olduğu verilere göre, önümüzdeki 1 haftalık süreçte yağışlar etkisini sürdürecek. Mevsim normallerine oranla fazla olan sıcaklıklar Cuma gününden sonra mevsim normalleri seviyesinde olacak. Bunların yanı sıra, Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde toz taşınımı olacağı tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

İzmir’de 200 gram ekmeğin fiyatının 10 lira olacağı yönündeki adımlar atıldı. Söz konusu teklif, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği komisyonu tarafından Ticaret Bakanlığına iletildi. İşte detaylar..