• DOLAR 34,20 %0.11
  • EURO 38,17 %-0.03
  • ALTIN 2.899,56 %-0.71
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.59
  • ETHERIUM 2.611 %-2.11
13°
3 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 100'üncü Yıl Atatürk İlkokulu'nda ücretli öğretmenlik yapan Meltem Solak, bir öğrenci velisi tarafından darbedildiğini iddia ederek şikayette bulundu. Polis ekipleri, şikayet üzerine E.Ö. isimli veliyi gözaltına aldı.

3 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın net rezervleri, dört yılın ardından ilk kez pozitife döndü. Mart 2020'den bu yana ilk kez eksiden çıkan net rezervler, yerel seçim öncesinde gördüğü tarihi düşük seviyelerden toparlandı.

3 ay önce Güncel

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, 30 güvenlik görevlisi alımı için başvuruları başlattı ve başvurular sona ermek üzere. İşte alım süreci ve başvuru detayları.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin ekonomik performansıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayımladığı verilere dayanarak, ülkenin ekonomik büyümesinin istikrarlı bir ivme kazandığını ve enflasyonla mücadelede belirgin düşüşlerin yakın olduğunu belirtti.

3 ay önce Güncel

Doların Türk Lirası karşısındaki düşüşü devam ediyor. Güne hafif bir artışla başlayan dolar/TL, 32,2235 seviyesinde işlem görüyor. Dün satıcılı bir seyir izleyen dolar/TL, günü yüzde 0,14 değer kaybıyla 32,2092'den kapatmıştı. Türk Lirası, mayıs ayında da değer kazanmaya devam ederek 33 ay sonra bir ilke imza attı.

3 ay önce Güncel

AA Finans'ın mayıs ayı Enflasyon Beklenti Anketi sonuçlandı. Ankete katılan ekonomistler, mayıs ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 3,04 oranında artacağını tahmin ediyor. 3 Haziran Pazartesi günü açıklanacak bu veriler, enflasyonun mevcut seyrini gözler önüne serecek.

3 ay önce Güncel

İngiltere'de 54 milletvekili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) doğrudan uçuşların başlatılması çağrısını içeren bir mektuba imza attı. Muhafazakar Parti ve İşçi Partisi gibi farklı siyasi partilerden milletvekillerinin yer aldığı mektup, İngiltere'den Kıbrıs adasının en büyük havalimanı olan Ercan Uluslararası Havalimanı'na doğrudan uçuşların başlatılmasına destek verdi.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca asgari ücretli ve işvereni doğrudan, tüm çalışanları dolaylı olarak ilgilendiren Temmuz zammı, kamuoyunun en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Hükümetin kapıyı kapatmasına rağmen, enflasyon ve artan hayat pahalılığı nedeniyle Temmuz'da zam beklentisi yüksek.

3 ay önce Güncel

İsveç'te sokak köpekleri sorunu, yerel yönetimler, polis ve barınakların işbirliği ile başarıyla çözülmüş durumda. Bu işbirliği sayesinde, sokaklarda sahipsiz hayvanlara rastlanmıyor. Peki, bu sürecin arkasında neler yatıyor?

3 ay önce Güncel

Haziran'ın başlangıcıyla birlikte, Türkiye'de sıcak hava dalgasının etkisini göstermeye başlaması bekleniyor. Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, bu yılın Türkiye'de şimdiye kadarki en sıcak günlerine hazırlandığını belirtiyor ve özellikle hafta sonu Aydın, Muğla ve İzmir çevresinin adeta kavrulacağını söyledi.