• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0
  • ETHERIUM 2.672 %0.38
26°
3 ay önce Güncel

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, evini satıp parayı mevduata yatırmayı düşünenlere önemli uyarılarda bulundu. Başaran, kısa vadede kâr gibi görünen bu adımın uzun vadede büyük kayıplara yol açabileceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak çarpması vakalarında artış yaşanıyor. Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdinç Şengüldür, sıcak çarpmasından korunma yolları hakkında önemli bilgiler paylaştı.

3 ay önce Güncel

Akdeniz Üniversitesi, en az 50 KPSS puanı ile 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını resmen açıkladı. Üniversite, düşük KPSS puanı olanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunarak, başvuruların 6 Haziran 2024 tarihinde başlayıp 26 Haziran 2024 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

3 ay önce Güncel

Teknoloji devi Apple, artık akıllı saatlerinin ekranlarında kendi kendine oluşan kılcal çatlaklar için servis ücreti talep edeceğini duyurdu. Normalde bu tür bir sorunla karşılaşan kullanıcılara ücretsiz değişim hakkı sunuluyordu.

3 ay önce Güncel

Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçimi öncesi adaylardan Aziz Yıldırım, Kapalıçarşı'da etkileyici bir adetagövde gösterisi gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin efsane başkanı ve mevcut başkan adayı Aziz Yıldırım, bugün Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı ve İMMİB Koordinatör Başkanı Burak Yakın ile birlikte Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.

3 ay önce Güncel

YKS'ye girecek öğrenciler için nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak.

3 ay önce Güncel

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi, 6 Haziran 2024 tarihinde saat 13:47'de 4.2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin derinliği 11.24 kilometre olarak belirlendi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), üzerinde çalıştığı "Öğretmen Meslek Kanunu" taslağına göre, yetersiz performans sergileyen öğretmenler görevlerinden alınacak.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan mesleki çalışma programlarına katılmak isteyen öğretmenler için başvuru süresini uzattı.

3 ay önce Güncel

Bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, adayları uyardı. Sınava girecek öğrencilerin mağdur olmamaları için dikkat etmeleri gereken noktaları açıkladı.