• DOLAR 33,90 %-0.16
  • EURO 37,78 %0.33
  • ALTIN 2.819,06 %0.34
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.500 %-0.83
  • ETHERIUM 2.352 %-2.97
20°
2 ay önce Güncel

Türkiye genelinde etkili olan yağışların yerini aşırı sıcaklar aldı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-6 derece üzerine çıkacak. Özellikle batıda sıcaklık çarşamba günü 3-4 derece daha artacakken, doğuda yüksek sıcaklıklar devam edecek. Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 45 dereceyi bulan sıcak hava dalgası bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Diyanet'in Mekke'ye hac vizesiz giden Türk vatandaşlarını Suudi Arabistan makamlarına şikayet ettiği" iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Bir tane vatandaşımızı bile Mekke'de kimseye şikayet etmedik." dedi.

2 ay önce Güncel

Hac ibadeti için Türkiye'den ilk kafile 9 Mayıs'ta yola çıkarken, o tarihten bu yana Mekke'de yaşamını yitiren Türk vatandaşlarının sayısı açıklandı. Toplamda 23 Türk hacı adayı hayatını kaybetti. Bu kayıpların çoğunluğu kalp damar hastalıkları ve enfeksiyonlardan kaynaklandı.

2 ay önce Güncel

Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcuya 3 takımdan resmi teklif geldiği öğrenildi. Deneyimli kanat oyuncusu, EURO 2024 sonrası kararını verecek. Öte yandan Galatasaray'ın Kerem için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu.

2 ay önce Güncel

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini vefat eden eski eşiyle kıyaslayan kocayı boşanma davasında tam kusurlu bularak boşanma ve kadına nafaka ile tazminat ödenmesine hükmetti.

2 ay önce Güncel

Ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar kurunun son dönemde neden yükseldiğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Eğilmez, kur artışının çeşitli sebeplerini ve bu durumun piyasaya etkilerini değerlendirdi.

2 ay önce Güncel

Bayram tatilinde yaşanan yoğunluk, birçok banka ATM'sinde büyük sıkıntılara yol açtı. Türkiye genelinde birçok ATM'de para kalmadığı görüldü ve vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. İnsanlar bayram harcamalarını yapabilmek için ATM'lerden para çekmek istediklerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

2 ay önce Güncel

Bayram tatilinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yoğun bir mesaiye başlayacak. Meclis'e sunulacak olan yeni düzenlemeler, özellikle ev kadınlarının emeklilik şartlarını kolaylaştıracak ve sosyal güvenceye erişimlerini artıracak reformlar içeriyor.

2 ay önce Güncel

Altın fiyatları, ons değeri ve döviz kurundaki meydana gelen hareketleri yakından takip ediyor. Altın fiyatları, bayramın üçüncü gününde yükselişe geçti. İşte, güncel altın fiyatları alış-satış tablosu...

2 ay önce Güncel

Almanya'da gerçekleşen EURO 2024'te Türkiye, F Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Gürcistan ile sahada ter dökecek. Grubun başka bir karşılaşmasında ise Portekiz ile Çekya mücadele edecek.