• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.950 %0.25
  • ETHERIUM 2.408 %-0.62
31°
2 ay önce Güncel

Çanakkale'ye bağlı Eceabat ilçesinde ve Uşak'ta ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yangınlara havadan ve karadan soğutma çalışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangınların kontrol altına alınmasına ilişkin son durumu açıkladı.

2 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatlarını 'negatif' veya 'pozitif' yönlü etkiliyor. Benzinin litre fiyatına 21 Haziran Cuma gününden itibaren uygulanmak üzere 1 lira 35 kuruş zam geliyor.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçime sıcak bakmaması sonrası kulislerde AK Parti'nin üç yönlü yeni iletişim modeli konuşuluyor. Parti yöneticileri özellikle vatandaşla iletişim konusunda yaşanan sıkıntıları, 'kör noktaları' belirleyecek.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk dört gününde meydana gelen trafik kazalarında 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 5.345 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Firari yazar Eylem Tok ve oğlu bugün ABD'de hakim karşısında. Mahkemede, Eylem Tok ve oğlu için tutukluluk halinin devam etmesi yönünde karar alındı. Turuncu mahkum kıyafeti ile yer alan Eylem Tok'un mahkemede Türk vatandaşının sorusuna verdiği yanıt ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, mevsim değişikliğini beraberine getiren toprakta filizlenen ürünü etkileyen ve gölleri yok eden küresel ısınma tehlikesinin önüne geçmek için Türkiye'de bulunan bütün su havzaları mercek altına alarak, değerlendirmeler yapacak, sınırlar belirlenecek tek bir veri kapsamına alınacak. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk karşılaşmasında Gürcistan'ı 3-1 yenen A Milli Takım, Arda Güler'in attığı gol sonrası İspanyol basınından tam not aldı. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre, Doğu Karadeniz kıyı kentleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Denizli, Uşak ve Burdur ile Isparta'nın kuzey ve batı, Afyonkarahisar'ın güney, Van'ın doğu noktalarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağı değerlendirildi.

2 ay önce Güncel

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini, vefat eden eski eşiyle karşılaştıran kocayı boşanma davasında tam kusurlu olduğu sonucuna varıp tarafların boşanmasına, kadına nafaka ve tazminat ödenmesine gerektiği kararına vardı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, önümüzdeki hafta havaların daha da ısınacağını belirterek, Haziran ayının son haftasında yeni bir sıcak hava dalgasının geleceğini duyurdu. Şen, bu dalganın aşırı sıcakları beraberinde getireceğini vurguladı.