• DOLAR 34,03 %-0.01
  • EURO 37,59 %0.10
  • ALTIN 2.755,74 %0.10
  • BİST100 9.624 %-0.78
  • BITCOIN 57.355 %0.21
  • ETHERIUM 2.380 %1.15
24°
2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla öğretmenlere müjdeyi verdi. Tekin, öğretmenlerin çalışma ortamlarını iyileştirmek ve eğitimde huzur iklimi oluşturmak için önemli adımlar attıklarını belirtti.

2 ay önce Güncel

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yarın saat 12.00'de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret edecek. Görüşme, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılı Liseye Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki taban puanları ve yüzdelik dilimleri açıkladı. Bu yıl Anadolu Liseleri, Meslek Liseleri, Fen Liseleri ve İmam Hatip Liseleri için belirlenen puanlar, öğrencilere ve velilere yol gösterecek.

2 ay önce Güncel

Sigara tiryakilerini üzecek yeni bir zam haberi geldi. JTI grubundaki sigaraların fiyatları güncellendi. Peki, fiyat listesinde son durum ne oldu? İşte güncel fiyatlar...

2 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) Haziran ayına ilişkin "İstanbul'da Yaşam Maliyeti Araştırması" yayımlandı. Araştırma sonuçlarına göre, İstanbul'da yaşamanın maliyeti geçen yılın aynı ayına göre %79,5 oranında artarak 63.524 TL'ye ulaştı. İstanbul'da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti, Haziran ayında 63.524 lira olarak hesaplandı.

2 ay önce Güncel

Araç sahiplerini üzecek zamlar peş peşe devam ediyor. Bugün, benzin, motorin ve otogaz (LPG) için maktu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarına yeni bir zam daha geldi. Son yıllarda kur ve vergi artışlarıyla hızla artan akaryakıt fiyatlarına bu günlerde bir darbe daha indi.

2 ay önce Güncel

Sigara fiyatlarına yönelik beklenen Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı sonunda uygulamaya konuldu. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) enflasyon verilerine bağlı olarak yapılan güncelleme, sigara fiyatlarında önemli bir artışı beraberinde getirecek. Bu son zamlar sonrasında yeni sigara fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilerini özel okullara göndermek isteyen aileler ciddi maliyetlerle karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Yabancı okulların ve özel liselerin eğitim ücretleri, ek hizmetlerle birlikte yıllık 1 milyon TL'yi bulabiliyor.

2 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bugün açıkladığı Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'ne (Yİ-ÜFE) göre akaryakıt, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında güncelleme yaptı.

2 ay önce Güncel

Yurt genelinde etkili olan yüksek sıcaklıkların ardından, 3-7 Temmuz tarihleri arasında bazı bölgelerde serinleme sağlayacak gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.