• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.400 %-2.02
  • ETHERIUM 2.463 %-2.07
28°
1 ay önce Güncel

Maaşlarının yükselmesini talep eden hava trafik kontrolörleri "İnisiyatif almadan çalışma" programına başlayınca seferler düştü, rötarlar çoğaldı. Bu konu "şantaj" olarak ifade edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu işi ivedilikle çözün, gereken neyse onu yapın, sorumluları hesaba çekin" ifadelerini kullandığı belirtildi.

1 ay önce Güncel

Kuzey noktalarda kuvvetli yağışlardan kaynaklı sel ve taşkın potansiyeli yüksek, hissedilen sıcaklık kuzeyde 5 ile 8 derece düşüş kaydedecek. İstanbul'da bugün yağmur ara ara etkisini sürdürecek, Anadolu Yakası için kapalı bir hava bekleniyor. Başkentte de şiddetli yağışlar devam edecek.

1 ay önce Güncel

Ülkemizde eğitim alıyorlar fakat sınavlara yabancı ülke mezunu gibi katılım sağlıyorlar. Eğitimin birçok noktasında avantajları bulunuyor. Eğitimcilerin "hayalet öğrenci" olarak adlandırdığı yabancı okul mezunları için Bakanlık almış olduğu kararlardan vazgeçmeyecek.

1 ay önce Güncel

Avrupa’nın en iyi havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları A.O. (THYAO) KAP'a yeni şirket kurulacağı yönünde kararı hakkında bir yazı paylaştı.

1 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf tedbirlerinin artırılması için oluşturulan yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yer aldı. Çalışmayla beraber şarj sistemli 70 kilometrenin üzerinde menzili olan hibrit modellere ÖTV indirimi yapılacağı duyuruldu.

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında paylaşılan kararlar kapsamında, birçok kurumda görev değişikliğine gidildi. Son olarak, 11 üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı. İşte rektör ataması yapılan üniversiteler..

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasını taşıdığı bazı bakanlık ve kamu kurumlarına yönelik atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

1 ay önce Güncel

Kırşehir’de yaşanan dehşet verici bir olay, iddiaya göre bir polis memurunun, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürmesiyle sonuçlandı. Şüpheli polis memuru, olayın hemen ardından güvenlik güçlerine teslim oldu.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gümrük kapılarındaki çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi. Bolat, 156 gümrük müdürlüğü, 29 kara, 14 hava, 48 deniz ve 5 demir yolu gümrük kapısı aracılığıyla Gümrükler Genel Müdürlüğü ve Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü'nün etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

1 ay önce Güncel

Polis teşkilatında görev yapmak üzere toplamda 200 komiser yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere 40 kadın ve 160 erkek aday alınacak. Ayrıca, şehit veya vazife malulü olanların eş ve çocuklarından da 10 öğrenci alımı gerçekleştirilecek.