• DOLAR 34,22 %0.21
  • EURO 37,88 %0.10
  • ALTIN 2.922,80 %0.24
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.999 %-0.58
  • ETHERIUM 2.357 %-0.92
16°
1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son veriler ışığında, Karadeniz Bölgesi’nin doğusunda kuvvetli sağanak yağış olacağı değerlendirilirken, Trakya’nın da kuzeyinde bazı noktalarda yağış bekleniyor. Akdeniz Bölgesi’nin de iç noktalarında bazı alanlarda kuvvetli sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Rize’de AK Parti il başkanlığına Yılmaz Katmer görevlendirildi. AK Parti'nin Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş il başkanlıklarında değişiklik yapıldı.

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 yılı ikinci geçici vergi dönemine ait beyannamelerin verilme süresini, enflasyon düzeltmesi nedeniyle uzatıldı

1 ay önce Güncel

İlan sitelerinde yapılacak yeni düzenlemenin fiyat manipülasyonlarını önüne geçilmesi planlanıyor

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Adana 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla Roblox oyununa Türkiye'de erişimin yasaklandığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Eski Hazine Müsteşarı Dr. Mahfi Eğilmez, CNBC-e canlı yayında son dönemde piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendirdi. Merkez Bankası'nın rezervleri ve enflasyondaki düşüşle ilgili yorumlarda bulunan Eğilmez, faiz indirimi konusunda bir tarih verdi.

1 ay önce Güncel

ABD Ticaret Bakan Yardımcısı Matthew Axelrod, Türkiye'nin Rusya'ya Amerikan teknolojisinin yasa dışı akışını durdurma çabalarını artırmasını istedi

1 ay önce Güncel

Roblox, 7 Ağustos 2024'te Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararıyla erişime engellendi, bu nedenle kullanıcılar siteye giriş yapamıyor.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, posta veya hızlı kargoyla gelen eşyaların kıymet bedelinin 30 avro olarak belirlenmesinin genel bir ithalat düzenlemesi olduğunu, Instagram'dan yapılan ticaretin e-ticaret kanunu kapsamına girmediğini ve ihracatın olumlu yönde geliştiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Spartak Moskova, Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için toplam 22 milyon euroluk bir teklif sundu