• DOLAR 34,26 %0.30
  • EURO 37,66 %-0.36
  • ALTIN 2.915,76 %-0.01
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.366 %2.58
  • ETHERIUM 2.430 %3.23
21°
1 ay önce Güncel

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın inişli çıkışlı ilişkisi, bu sefer finansal bir krize sahne oldu. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi, iddialara göre boşanma sürecinde olduğu eşi Wanda Nara'nın tüm kredi kartlarını bloke ettirdi. Bu hamle, Wanda Nara'ya büyük bir şok yaşattı.

1 ay önce Güncel

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yaşanan bir olay, kamuoyunda büyük tepki topladı. Fırat Kalkanı Harekatı sırasında yaralanarak gazi olan Samet Gülistan, hastanede yatan yakınını ziyarete gittiği sırada, güvenlik görevlileriyle tartışma yaşadı. Bu tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü ve dört özel güvenlik görevlisi, Gülistan’ı yere yatırarak darp etti. Olay anına ait görüntüler güvenlik kameralarına yansırken, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir tepkiye yol açtı.

1 ay önce Güncel

Son günlerde finansal piyasalarda önemli değişiklikler yaşanıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan verilere göre, Kur Korumalı TL Mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 67,7 milyar TL geriledi.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı, 2024 yılı için 200 aday meslek memuru alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmaksızın yapılacak olan bu alım için başvuru süreci ve detayları açıklandı. İlgilenen adaylar için başvuru şartları ve tarihleri netleşti.

1 ay önce Güncel

İsrail askerlerinin bir Filistinliye tecavüz etmesi dünya genelinde tepki toplarken, İsrail’de bir televizyon kanalında bu insanlık dışı eyleme destek veren açıklamalar yapıldı. Sde Teiman gözaltı merkezinde yaşanan vahşet, İsrail kamuoyunda tartışmalara yol açtı.

1 ay önce Güncel

Teknolojinin hızla ilerlemesine rağmen, altın uzun yıllardır güvenli bir yatırım aracı olarak görülüyor. Türkiye'deki yüksek enflasyon ortamında vatandaşlar, tasarruflarını daha güvenli varlıklar olan döviz ve altına yönlendirme eğiliminde. Ancak, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bu konuda yeni düzenlemeler getireceği ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 Emekliler Yılı kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Bakan Işıkhan, Türkiye Yüzyılı’nın kıymetli emektarlarına yönelik desteklerinin süreceğini ve bu kapsamda çeşitli kolaylıklar sağlayacaklarını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Son dönemde yurt dışı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan vatandaşları ilgilendiren önemli değişiklikler yapıldı. Gümrüksüz alışveriş sınırı 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü ve vergiler artırıldı. Bu yeni düzenlemeler, tüketicileri ve piyasayı nasıl etkileyecek?

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, bu yılın üçüncü Enflasyon Raporu'nun tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıda, asgari ücret zammıyla ilgili yöneltilen sorular dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, sosyal medya platformu TikTok hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yayman, TikTok'un Türkiye için ulusal güvenlik meselesi olduğunu ve platforma dair olumsuz görüşlerin toplumda yaygınlaştığını ifade etti.