• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.090 %0.15
  • ETHERIUM 2.405 %-0.44
22°
1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda kontrollerini geliştirmek için yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Buna göre, et ve yumurta ürünlerinde yen bir döneme geçilecek. Bunların dışında, su ürünleri avcılığın da da düzenlemeler yapıldı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son haa tahmin raporunu paylaştı. Son verilere göre yurdun büyük bir kısmında aşırı sıcaklar etkisini gösterecek. Ülke genelinde sıcaklıklar 1 ila 3 derece yükseleceği duyuruldu. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Kimlik doğrulama önlemlerinden dolayı sahte ilan sunamayan dolandırıcılar, şimdi de mevcut ilan sahiplerinin hesaplarına ele geçiriyorlar. Telefon numarasını farklı bir numara yapıp, fiyatı aşağı çekip kaparo vurgunu yapıyorlar. Hesabına el konulan kişi dolandırıcı olarak yorumlanıyor.

1 ay önce Güncel

TÜİK'in Haziran 2024 İşgücü İstatistikleri ve sanayi üretimindeki yavaşlama, ekonomide stagflasyon belirtisi olarak işsizlikte artış ve durgunluk yaşandığını gösterdi

1 ay önce Güncel

İsrail'in Tahran'da Hamas lideri İsmail Haniye'ye düzenlediği suikastın ardından bölgede gerilim yükselirken, Beyaz Saray ve İran saldırının olası etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Zonguldak'ta bir giyim mağazasında çalışan Muhammet K., soyunma kabinindeki müşterileri gizlice kaydederken yakalandı

1 ay önce Güncel

Bugün Türkiye genelinde İzmir, Konya, Balıkesir, Kütahya ve Manisa illerinde çeşitli orman yangınları çıktı ve bu yangınlarla mücadele için geniş çaplı söndürme çalışmaları sürüyor

1 ay önce Güncel

Bolu'da Güney Çevre Yolu'nda meydana gelen kazada, köprüden su kanalına düşen hafif ticari araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Kazada ölen kişinin Ali Rıza Uçar olduğu tespit edildi.

1 ay önce Güncel

Çorum’da 6 Haziran tarihinde Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk'ü zincirle darp ettikleri iddia edilen yabancı uyruklu D.H.H. ile A.A.M.M. isimli şahısların yurt dışına kaçtığı açıklandı. Çorum Valisi Zülkif Dağlı, şahısların Türkiye'ye geri dönüşünün mümkün olmadığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bugün meydana gelen patlama, bir kömür madeninin servis aracını hedef aldı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, patlama sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı.