• DOLAR 34,28 %0.05
  • EURO 37,69 %0.01
  • ALTIN 2.918,43 %-0.11
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.735 %1.35
  • ETHERIUM 2.438 %0.72
21°
1 ay önce Güncel

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, son dönemde kendisiyle şarkıcı Hadise arasında aşk yaşandığına dair çıkan iddialara yanıt vermedi.

1 ay önce Güncel

Aydın'ın Didim ilçesinde, Didim Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir doktor ve bir medikal ürün satıcısı, hastalardan usulsüz para aldıkları iddiasıyla tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM'de düzenlenen Filistin Özel Oturumu'nda önemli mesajlar verdi. Konuşmasında Filistin halkının topraklarına bağlılığını vurgulayan Abbas, "Dimdik durmaya devam edeceğiz ve topraklarımızdan ayrılmayacağız" dedi.

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibarıyla öğretmenlere yeni bir ek gelir kapısı sunuyor. Bu dönem, öğretmenler için kitap inceleme görevleri üzerinden önemli bir kazanç sağlama imkanı getiriyor. Bu görevler sayesinde, öğretmenler 9000 TL'nin üzerinde ek gelir elde edebilecekler.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, et fiyatlarında yaşanan fahiş artışa dikkat çekerek, et fiyatlarını düşürdüklerini, ancak marketler ve kasapların hala yüksek fiyatlarla satış yaptığını belirtti. TGRT Haber'de konuşan Yumaklı, özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra et fiyatlarına yapılan zamları eleştirdi ve karkas et fiyatını 320 TL'ye kadar düşürdüklerini söyledi.

1 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyareti ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapacağı konuşma hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, "Netanyahu'nun ABD'deki hitabı üzerine Abbas'ı davet ettik" diyerek, Filistin davasına olan desteği bir kez daha vurguladı.

1 ay önce Güncel

Suriye sınırında görev yaparken makam aracıyla insan kaçakçılığı yaptığı iddiaları üzerine emekliye ayrılan Tuğgeneral Bilal Çokay, Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada, "Yüksek Disiplin Kurulu'nda görüşüldükten sonra alınacak karar kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

1 ay önce Güncel

ÖSYM, internet sitesinden ALES/2 sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Bloomberg HT'nin Ağustos ayı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararına ilişkin anketi sonuçlandı. Ankete göre, Merkez Bankası'nın faiz oranını sabit tutması bekleniyor. 2024 yıl sonu faiz tahminlerinde en yüksek beklenti yüzde 50, en düşük beklenti ise yüzde 40 seviyesinde kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik mali yardımlarını sürdürüyor. Yeni düzenlemeye göre, askere giden bireylerin ailelerine yönelik aylık 1600 TL yardım yapılacak ve bu yardım, 6 aylık vatani görev süresi boyunca toplamda 9600 TL'yi bulacak.