• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,54 %0.00
  • ALTIN 2.929,78 %1.40
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.750 %5.11
  • ETHERIUM 2.440 %3.13
22°
1 ay önce Güncel

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Toptancı Halinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Özel Öğretim Kurumları Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir yazı ile Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezleri'nin açılış ve çalışma şartlarına dair detayları paylaştı. 22 Ağustos 2024 tarihli ve 112346272 sayılı resmi yazıda, bu merkezlerin hangi koşullarda faaliyet göstereceği ve hangi standartlara uygun olması gerektiği açıklandı.

1 ay önce Güncel

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Yayla Mahallesi'nde meydana gelen komşu kavgası, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Güncel

Otomobil piyasasında hareketlilik devam ederken, otomotiv uzmanı Emre Özpeynirci, Eylül ayında araç fiyatlarında önemli bir artış olacağı konusunda alıcıları uyardı.

1 ay önce Güncel

Suriye'de görev yaparken rahatsızlanarak Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) tedavi altına alınan Gaziantepli Uzman Çavuş Hasan Aslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ve iftira içerikli sosyal medya paylaşımları nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kullanılan ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

1 ay önce Güncel

Türk Standartları Enstitüsü, ekmeklerin Üretimine yeni standartlar getirdi

1 ay önce Güncel

Konyaaltı Belediyesi'nde maaş ödemelerinde usulsüzlük yaparak 567 bin lirayı zimmetine geçiren Çiğdem B., dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma suçlarından hapis cezası aldı

1 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Vaniköy'deki izinsiz inşaatın haber alınır alınmaz mühürlendiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt veren Özel, Adnan Oktar'ın kaçak villasına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve yapılan tadilatın usulsüz bir şekilde istismar edildiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, evinin bahçesinde otururken başına isabet eden yorgun mermiyle yaralandı