• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.810 %0.18
  • ETHERIUM 2.471 %1.02
20°
1 ay önce Güncel

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, ayrılma aşamasında olduğu eşi tarafından saldırıya uğrayan bir kadın ağır yaralanırken, olayda koca ve kadının arkadaşı hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 5 yaşındaki yeğenlerini kurtarmak isteyen iki amca hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin birçok kentinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinde yerel kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, İskenderun Körfezi, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ilçelerinde de yerel kuvvetli yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

1 ay önce Güncel

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Temmuz 1922’de başlayan ve 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk ordusunun tarihe altın harflerle yazdığı büyük bir kahramanlık destanıdır.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde son günlerde art arda meydana gelen depremler, vatandaşlarda büyük endişe yaratmaya devam ediyor. Adana, Kahramanmaraş ve Akdeniz'de hissedilen sarsıntılar, ülkenin farklı bölgelerinden gelen korkutucu haberlerle birleşince, halk arasında tedirginlik arttı.

1 ay önce Güncel

Son yıllarda elektrikli araçlara olan ilgi artış gösterse de, Türkiye'de tüketiciler hala bazı endişeler taşıyor. Elektrikli araçların şarj altyapısı, menzil sorunları ve fiyatların yüksek olması, bu teknolojinin daha geniş kitleler tarafından benimsenmesinin önünde önemli engeller oluşturuyor. Peki, 1 milyon TL’nin altında elektrikli araç kaldı mı? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Bugün İstanbul genelinde gerçekleşen ilçe milli eğitim müdürlüklerindeki atamalar, eğitim camiasında önemli bir hareketliliğe neden oldu. Yeni atamalar ve görevden alınan müdürlerin isimleri, İstanbul genelinde ilçe milli eğitim müdürü listelerini güncelledi.

1 ay önce Güncel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin medyada yer alan haberlerle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Şahin, medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşmasının ve çeşitli iddiaları haberleştirmesinin, çocuklarla ilgili olayların hassasiyetini zedelediğini belirtti.

1 ay önce Güncel

KKTC Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Türk turistlere Yunan adaları yerine Kuzey Kıbrıs’ı tercih etmeleri çağrısında bulundu

1 ay önce Güncel

Son dakika haberine göre, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.