Güncel

Yeni Okul Müdürü Alkışlanacak Bir Başarıya İmza Attı! Okulu Baştan Aşağı Yeniliyor

Yeşim Erdal, 75. Yıl Dr. Feriha Celal Cığız Anaokulu'nu kendi imkanlarıyla baştan aşağı yenileyerek okulun yeni eğitim yılına hazırlanıyor

Abone Ol

Niğde'nin Bor ilçesindeki 75. Yıl Dr. Feriha Celal Cığız Anaokulu'nun yeni müdürü Yeşim Erdal, kendi imkanlarıyla okulun tüm alanlarını yenileyerek yeni eğitim yılına hazırlıyor.

Niğde'nin Bor ilçesinde yer alan 75. Yıl Dr. Feriha Celal Cığız Anaokulu'nun yeni müdürü Yeşim Erdal, okulun yenilenmesi için kendi kaynaklarını kullanarak kapsamlı bir restorasyon çalışması yürütüyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılı için atanan Müdür Yeşim Erdal, göreve başladığı andan itibaren okulda büyük bir yenileme sürecine girişti. Okul binasının yanı sıra bahçesini de yenileyen Erdal, tüm bu çalışmaları kişisel bütçesiyle gerçekleştirmekte.

Hafta sonları da okulun kapılarını açarak çalışmalara devam eden Müdür Erdal, eşiyle birlikte okulun yeni eğitim yılına hazır hale gelmesini sağlıyor. Sınıfların boyasından tuvalet ve oyun alanlarına kadar her şeyi gözden geçiren Erdal, ayrıca okul bahçesindeki Atatürk büstünü de yeniden düzenledi.