Güncel

Mevduat oranları değişti! İşte banka banka 1 milyon TL’nin aylık getirisi…

Merkez Bankası'nın faiz oranlarına yönelik son düzenlemeleri, bankaların vadeli mevduat hesaplarına sunduğu getirileri de etkiledi. 1 milyon TL'lik mevduat için 30-32 günlük vade sonunda elde edilecek kazançlar bankadan bankaya farklılık gösteriyor. İşte güncel verilere göre, çeşitli bankaların sunduğu faiz oranları ve bu oranlarla vade sonunda elde edilecek kazançlar...

Abone Ol

Merkez Bankası'nın faiz oranlarına yönelik son düzenlemeleri, bankaların vadeli mevduat hesaplarına sunduğu getirileri de etkiledi. 1 milyon TL'lik mevduat için 30-32 günlük vade sonunda elde edilecek kazançlar bankadan bankaya farklılık gösteriyor.

İşte güncel verilere göre, çeşitli bankaların sunduğu faiz oranları ve bu oranlarla vade sonunda elde edilecek kazançlar:

VakıfBank yeni müşterilerine sunduğu tanışma faizi kampanyasında, 32 gün vadeli hesap için %48 faiz oranı uyguluyor. Bu durumda, vade sonunda 1 milyon TL'lik mevduat 38 bin 819 TL kazanç sağlıyor.

İş Bankası %40 faiz oranıyla 30 günlük vadede 1 milyon TL'lik mevduata 30 bin 410 TL getiri sunuyor.

ING Hoş Geldin Faizi kampanyası kapsamında %51 oranında faiz uygulayarak 1 milyon TL'lik mevduat için 35 bin 767 TL kazanç sağlıyor.

Akbank, 30 günlük vadede %40 faiz oranıyla 1 milyon TL'ye 30 bin 327 TL getiri sunuyor.

Halkbank %33 faiz oranıyla 1 milyon TL'lik mevduat için 25 bin 20 TL kazanç sağlıyor.

Bankaların sunduğu bu oranlar, yatırımcıların kısa vadeli mevduatlarını değerlendirmeleri için farklı seçenekler sunuyor. Faiz oranları ve elde edilecek getiriler, bankaların kampanyalarına ve müşteri segmentlerine göre değişiklik gösterebiliyor.