• DOLAR 34,04 %0.04
  • EURO 37,97 %0.11
  • ALTIN 2.824,06 %-0.04
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 57.800 %-2.49
  • ETHERIUM 2.292 %-2.26
18°
3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken Türkiye genelinde hava durumu tahminleri netleşmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, bayram boyunca ülkenin farklı bölgelerinde değişen hava koşulları bekleniyor.

3 ay önce Güncel

Konut piyasasında yaşanan durgunluk, satış rakamlarında belirgin bir düşüşe neden oluyor. Ancak, birinci el konutlarda tercihlerin değiştiği gözlemleniyor. Uzmanlar, bu dönemde oldukça uygun fiyatlarla konut sahibi olunabileceğini belirtiyor. İşte konut piyasasındaki son gelişmeler...

3 ay önce Güncel

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında yapılacak olası bir ara zammı dört gözle bekliyor. Ekonomik şartlar giderek zorlaşırken, hükümetin bu konuda atacağı adımlar merak ediliyor.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı sofralarının vazgeçilmez lezzeti dana kavurma, bu özel tarifle damakları şenlendirecek. Yumuşacık ve ağızda dağılan bir kavurma yapmak için gerekli püf noktalarını ve malzemeleri sizin için derledik.

3 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da bayram namazı çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamalarına yanıt verdi.

3 ay önce Güncel

Sancaktepe'de yaşanan trajik bir olayda, eşi ile arası bozuk olduğu iddia edilen bir polis memuru intihar etti.

3 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), yabancıların mülk ediniminde yaptığı düzenlemelerle İsrail başta olmak üzere birçok ülkenin planlarını boşa çıkardı. KKTC'de son yıllarda artan yabancı mülk alımları, Türkiye'nin de uyarısıyla yeni yasal düzenlemelere tabi tutuldu.

3 ay önce Güncel

Türkiye'de artan kadın cinayetlerine bir yenisi de Eskişehir'de eklendi. Gürkan Çifçi, eşi Sibel Çifçi ve üvey kızı Cemre Gürpınar'ı tabancayla vurarak öldürdü.

3 ay önce Güncel

Antalya'nın Serik ilçesinde Mustafa Kök (62), tartıştığı oğlu İsmail Kök'ü (26) tabancayla öldürdü. Olay yerine gelen ekipler gelene kadar oğlunun başında bekleyen Mustafa Kök, jandarma tarafından gözaltına alındı.

3 ay önce Güncel

İYİ Parti, yurtdışı çıkış harcının kaldırılması için TBMM'ye kanun teklifi sundu.