• DOLAR 33,91 %-0.23
  • EURO 37,63 %0.43
  • ALTIN 2.785,09 %1.47
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.205 %1.23
  • ETHERIUM 2.342 %0.52
25°
2 ay önce Güncel

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazede Çoğaç’ın eşi, 2 çocuğu ve sevenleri gözyaşı döktü.

2 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi TBMM'ye sunuldu ve bazı önemli detaylar da belli oldu. Kanun teklifi, kabul edilmesi ve Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından yeni atama esaslarını getirecek.

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) meclise sunuldu ve öğretmen adayları için büyük değişiklikler getirdi. Kanunda en çok dikkat çeken yeniliklerden biri Milli Eğitim Akademisi'nin kurulma kararı oldu. Bu akademide öğretmen adayları dört dönem boyunca eğitim alacak ve belirli şartları yerine getirerek mezun olacak.

2 ay önce Güncel

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu...

2 ay önce Güncel

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ilginç olayda, ev kadını A.D., kargocu olduğunu söyleyerek evin kapısını açtıran kişinin kendisini darbettikten sonra altınlarını çalıp kaçtığını iddia etti. Ancak polisin güvenlik kameralarından yaptığı inceleme sonucunda, olayın gerçek yüzü ortaya çıktı.

2 ay önce Güncel

Gündüz kuşağı programlarıyla geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Müge Anlı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde Bakan Yerlikaya'nın gündüz kuşağı programlarını eleştirmesinin ardından Anlı'nın açıklamaları, kamuoyunda Bakan Yerlikaya'ya yönelik olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Müge Anlı, bugün yaptığı yeni açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı, evlilik yoluyla Türk vatandaşlığına geçişi kontrol altına almak amacıyla yeni bir düzenleme getirdi. Bu kapsamda, yasal kalış hakkı olmayan yabancıların evlenme başvuruları kabul edilmeyecek.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faiz oranını açıkladı. Faiz oranlarının sabit tutulmasının ardından Euro ve dolar kurlarındaki ilk tepkiler merak ediliyor.

2 ay önce Güncel

İstanbul'un en yoğun trafiğe sahip bölgelerinden biri olan Yenibosna'da, metrobüs üst geçidinin genişletilmesi için planlanan çalışmalar bugün itibarıyla başladı. Çalışmalar, D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğuna neden olacak.

2 ay önce Güncel

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hayranlarını üzen bu haberin ardından, Tuğba'nın sağlık durumu merak konusu oldu.