• DOLAR 34,00 %-0.09
  • EURO 37,49 %-0.12
  • ALTIN 2.746,64 %-0.23
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.549 %-0.09
  • ETHERIUM 2.357 %-1.38
25°
2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NUN Okulları'nın düzenlediği 4. Mezuniyet Töreni'nde torunu Ahmet Akif'in de aralarında bulunduğu öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

2 ay önce Güncel

AK Parti'de kongre süreci başlamadan önce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekleştirilecek olan 2. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı büyük bir önem taşıyor. Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı adı altında düzenlenecek bu etkinlikte, yerel seçim sonuçları ve parti çalışmaları masaya yatırılacak. Toplantıda ayrıca ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları da ele alınacak.

2 ay önce Güncel

Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5'i FETÖ mensubu, 7 kişi termal kameralarla tespit edilerek yakalandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), olayla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

2 ay önce Güncel

Adana'da öğretmen eşi Hatice Çelik’i öldüren ve bacanağı Murat Akdöker’i ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik, yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

LGS lise tercihleri başladı. 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci hızla başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan LGS tercih kılavuzuna göre adaylar tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Bu yılki lise kontenjanları ve geçen seneki yüzdelik dilimleri e-Okul sistemi üzerinden erişime açıldı. Peki, LGS lise tercihleri nasıl ve ne zamana kadar yapılacak? İşte 2024 Lise tercih robotu ekranı ve diğer detaylar...

2 ay önce Güncel

LGS 2024 sınav sonuçları MEB tarafından adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar, LGS 2024 taban puanları ve yüzdelik dilimleri sorgulamaya başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ildeki liselerin başarı sıralamaları ve taban puanları merak konusu oldu. Peki, LGS 2024 taban puanları açıklandı mı?

2 ay önce Güncel

Emeklilerin beklediği kök maaş düzenlemesi, torba taslağına girmedi. Bu durumda maaşı 10 bin TL altında olan emekliler hiç zam alamayacak.

2 ay önce Güncel

Seminerlerin sona ermesiyle öğretmenlere tatil kapısı açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, tatil yapacak öğretmenler için özel bir uçak bileti kampanyası başlattı.

2 ay önce Güncel

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, öğretmen atamalarında uygulanan mülakat sistemine karşı Danıştay'da açtığı dava ile ilgili önemli bir gelişme paylaştı. Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Danıştay 12. Dairesi'ne yaptıkları yürütme durdurma talebinin 27 Mayıs'ta heyete sunulduğunu ve şu anda yazım ve imza aşamasında olduğunu duyurdu.

2 ay önce Güncel

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kleopatra Plajı'nda sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, henüz ismi öğrenilemeyen bir vatandaş aşırı dalgalara kapılarak denizde boğulma tehlikesi geçirdi.