• DOLAR 34,00 %-0.08
  • EURO 37,46 %-0.19
  • ALTIN 2.739,91 %-0.47
  • BİST100 9.443 %-1.88
  • BITCOIN 55.600 %-2.39
  • ETHERIUM 2.339 %0.44
29°
2 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu, Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda ve ilgili diğer kanunlarda yapılacak değişiklikleri görüşmek üzere 2 Temmuz Salı günü toplanacak. Gelen bilgilere göre, havacılık güvenliği önlemlerinde köklü değişiklikler içeren yeni düzenlemeler ele alınacak.

2 ay önce Güncel

EURO 2024'ün düzenlendiği Almanya'dan canlı yayın yapan TRT Spor ekranlarında beklenmedik anlar yaşandı. Spikerler Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon'un canlı yayında son gelişmeleri aktardığı sırada, arka planda gazetecilerin sesini bastıran ilginç bir muhabbet duyuldu.

2 ay önce Güncel

EPDK'nın elektrik tarifesine yüzde 38'e varan oranda zam yapmasının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, zam kararının nedenlerini açıkladı. Kanal 7'de katıldığı programda konuşan Bayraktar, fiyat artışlarında pandemi sonrası emtia ve enerjideki fiyat artışlarının etkili olduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 8 yıldır lokanta işleten ve Galatasaray fanatiği olarak tanınan Serdar Aygörmüş (44), üç ay önce dünyaya gelen oğluna "Nuri Icardi" ismini verdi. Serdar Aygörmüş, "Nuri Icardi, 1 yaşına gelince gönül verdiğimiz takımın maçlarını İstanbul'da birlikte seyredeceğiz. Oğlumun, ismini verdiğim Arjantinli golcü gibi başarılı olması için uğraşacağım," dedi.

2 ay önce Güncel

Kocaeli'de lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın otomobilinde öldürülmesine ilişkin olarak, aralarında 17 yaşındaki katil zanlısı D.G.'nin de bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin doğu kesimleri başta olmak üzere birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca vatandaş, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon verilerine odaklandı. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte memur, memur emeklisi ve işçi emeklisinin yeni maaşları belirlenecek. Ayrıca kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık ve engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde de artış olacak.

2 ay önce Güncel

Kur korumalı mevduat (KKM) ve katılım hesaplarına uygulanan kurumlar vergisi istisnası yarın itibarıyla sona eriyor. Bu durumda, yeni bir karar alınmadığı takdirde, şirketlerin KKM'de sağladığı vergi avantajı sona erecek.

2 ay önce Güncel

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir binanın zemin katında meydana gelen patlama, ortalığı savaş alanına çevirdi. Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

2 ay önce Güncel

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), bünyesinde toplam 308 yeni personel alımı yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla ilan edilen bu alımlar için başvuru süreci yakında başlayacak.