• DOLAR 34,25 %0.03
  • EURO 37,64 %0.00
  • ALTIN 2.909,24 %-0.42
  • BİST100 9.031 %-0.86
  • BITCOIN 63.780 %1.8
  • ETHERIUM 2.504 %2.04
25°
1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), personel.meb.gov.tr adresinden yer değiştirme sonuçlarını açıkladıktan sonra bazı öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinin iptal edildiğini duyurdu. Peki, bu iptallerin sebebi neydi?

1 ay önce Güncel

Bu hafta yatırım araçlarının performansları belli oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri yatırımcısına kaybettirirken, altın, Euro ve ABD doları değer kazandı.

1 ay önce Güncel

Türkiye, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye hakkında yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi. Katz’ın iddiası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Haniye'nin Türk bankalarındaki yaklaşık 3 milyar dolarlık servetini Haniye'nin oğullarına devretmeyi reddettiği yönündeydi.

1 ay önce Güncel

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, okul alışverişi için harekete geçen aileler, kırtasiye ürünlerindeki fiyat artışlarıyla karşı karşıya kalıyor. Geçen yıl 500 TL civarında olan okul çantalarının bu yıl bin TL’yi bulduğu görülüyor. Okulların 9 Eylül Pazartesi günü açılmasıyla birlikte kırtasiyelerde yoğunluk artarken, fiyatlardaki bu büyük artış velileri endişelendiriyor.

1 ay önce Güncel

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Yamanlar Dağı'nda 15 Ağustos akşamı başlayan ve rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın, 3. gününde hala kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Üç gündür devam eden yangın, geniş bir alana zarar verirken, alevlerin söndürüldüğü bölgelerdeki yıkım gün ağarınca daha net görüldü. Havadan dronla çekilen görüntüler, felaketin boyutlarını gözler önüne serdi.

1 ay önce Güncel

Doların yükseleceği, fiyatlar tavan yapacağı beklentisiyle birçok ürünü stoklayan toptancı ve marketler, ellerindeki stokları eritemiyorlar. Çok sayıda toptancı firması iflas etme eşiğine gelirken, firmalar stoklanan ürün fiyatlarında büyük ölçüde indirim yapmaya hazırlanıyor.

1 ay önce Güncel

İzmir'de meydana gelen yangınları bizzat değerlendiren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bölgedeki gece görüşlü helikopterlere yönelik önemli açıklamalara yer verdi. Bakan Yumaklı "Hava araçları yangını söndürmez. Sadece şiddetini azaltır. Yerdeki arkadaşları, siz belki onları ışıklarından görüyorsunuz. Yangını o arkadaşlar söndürür." ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Bankada parası olanları yakından ilgilendiriyor. Bankalar mevduat faiz oranlarını yeniledi. Merkez Bankası haftalık para ve banka verilerini paylaştı. Öyleyse bankada 1 milyon lirası olanın aylık kazancı ne kadar? Faizler daha da yükselecek mi? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin emekli olurken, boş kalan koltuğuna yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı görevlendirildi.16 ilin emniyet müdürü ve 18 ilin jandarma komutanı değişti. Sinop’a kadın emniyet müdürü, Çankırı’ya ise kadın komutan atandı.

1 ay önce Güncel

"15 yaş altı ve 50 yaş üstü" kitlelere yönelik vize serbestisi kararı "daha yüksek riskli gruplara odaklanma" hedefiyle alındığına dikkat çekilen yetkililer, önemli olanın göçün önüne geçilmesi olduğu vurgulandı.