Güncel

“Yayın ilkelerini dikkate almayacağım” diyerek Fethullah Gülen’in ölüm haberini verdi!

FETÖ terör örgütünün kurucusu ve elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi, Türkiye gündeminde geniş yankı buldu. Sosyal medya platformlarında ve televizyonlarda öne çıkan bu gelişme, özellikle TV100 ekranlarında yayın yapan Cansu Canan’ın haberi sunuş şekliyle dikkat çekti. Canan, yayında “Yayın ilkelerini dikkate almayacağım” diyerek sert ifadeler kullandı.

Abone Ol

Gülen’in ölüm haberi sosyal medyada yayılırken yakınları doğruladı

Örgüt içinden en çok kullanılan Herkülnağme adlı sosyal medya hesabında, Gülen’in öldüğü bilgisi ilk kez paylaşılmıştı. Kısa süre sonra aile üyeleri tarafından da doğrulanan bu haber, 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısının ölümünü teyit etti.

Gülen’in son dönemde yayımlanan fotoğrafları, sağlık durumunun kötüleştiğine işaret etmişti.

Cansu Canan’dan yayın ilkelerine veda: "ateşi bol olsun"

Canan, TV100’deki Hayata Dair programında, canlı yayında aldığı ölüm haberini sert ifadelerle duyurdu. “Yayın ilkelerini dikkate almayacağım” diyerek başladığı sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Canan, şu ifadeleri kullandı:

“Fetullah Gülen’in yeğeni ölüm haberini doğruladı. Örgütle sorunları olmasına rağmen bu doğrulama önemli. Ateşi bol olsun diyoruz. Bu ülkenin evlatlarına, demokrasisine ve kurumlarına sızarak ihanette bulunan bir teröristten bahsediyoruz. Vatanını satan bir hainin ölümüne ancak böyle denir.”

“Ülkesinden uzakta ölmek hainlerin kaderidir”

Canan, yayını esnasında sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Hain olan herkesin sonu, ülkesinden uzak bir ölümle noktalanır. FETÖ elebaşının ölüm haberini vermekten dolayı açıkça mutluyum. Böylesine büyük bir ihanete imza atan bir teröristin sonu, Türkiye için önemli bir gelişmedir.”